Suits

• Креатор на темата Креатор на темата Apokalipto
  • Време на започнување Време на започнување
Ја изгледав целосно и втора сезона, и можам да кажам дека крајот беше малце клише и очекуван, но дефинитивно не го очекував на начинот на кој беше прикажан, епик завршница имаше серија, конечно Харви да го видам опуштен и надуван :icon_lol:
Со Мајк се најдобра комбинација после Џеси и Хајзенберг, фантастична серија за чилање, го чекаме Јануари сега.:icon_mrgr:

Ја видов темава пред два дена, и ај реков да ја ѕирнам серијава, и оп, за 2 дена ја спичкав. Топ серија според мене, и актери, и глума, и приказна...баш пред 4-5 дена барав некоја серија токму во овај стил, со адвокати, со случаи, и оваа ми дојде како кец на десетка.

П.С Преложете некој сличен ваков, ама повеќе да има дејство во судница.

И јас да се пријавам како нов фан на серијава :)

Уште од првата епизода знаев дека ќе ми се свиѓа, продолжив да ја гледам. Не ми се свиѓаат многу сериите со адвокати and stuff, но оваа надокнадува со ликовите во неа

Затоа што е многу добра, посебно ликот на Харви Спектер, а за дуото со Мајк, да не зборам..:icon_mrgr:

Само што ја изгледав прва епизода од втора сезона, да ја догледам цела втора сезона и ќе ја исчитам цел тема. Сега за сега сакав само да пишам..

Рејчел > Дона :D

Vtora sezona zavrsuva na pola i pocnuva pak vo idna godina na zimo vo janyari

Изгледана и втора сезона.
Како иден правник од сега ако ме прашаат кај се гледаш за 10 години?
-Харви Спектар. ;)

Мене пак ич не ми се допаѓаат жениве во серијава, а да слушнете како ми ја продадоа само..
Инаку ја почнав и јас, 5 епизоди ѕирнав, ми се допаѓа. Дефинитивно ќе ја следам.

Мене пак ич не ми се допаѓаат жениве во серијава, а да слушнете како ми ја продадоа само..
Инаку ја почнав и јас, 5 епизоди ѕирнав, ми се допаѓа. Дефинитивно ќе ја следам.

Samo taa od paralegal mi e hot, minus facata. :D Devojkata e bomba, I drugite, ama veke koga birame perfekcija, daleku mi se nekako.. :)

Inace, I. fucking. lost. it.

Samo taa od paralegal mi e hot, minus facata. :D Devojkata e bomba, I drugite, ama veke koga birame perfekcija, daleku mi se nekako.. :)

Inace, I. fucking. lost. it.

одеднаш темава стана многу поинтересна откако wot се придружи

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom