Судијата од Интер - Барселона, Olegario Benquerenca вели: „Јас сум од Милано“

• Креатор на темата Креатор на темата FCB10
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Значи ИЗГУБИВТЕ и Барса може да изгуби не наоѓај сеа причини Мурињо сите магариња ги напраи второ полувреме кажи да не е судијата крив шо први 15 мин неможевте топка да пренесете? Имаше офсајд у 10 мин? НЕ, го судеше ДА ! Оштетен е Интер ДА оштетена е Барса ДА , и двата тима се оштетени тапа беше судијата .

That ^^^

Доста плачете бе пи*ки!
Сите навивачи на Фарса Село Лона сте обични пи*ки!

Да видите како боли кога судијата ве е*е у 1/2 финале

кога ја гледам темава, и слични на неа, сваќам дека форумов има еден голем недостаток!
Очигледно, фали емот-икона од некој што рика од плачење.....:toe:

Секоја чест на навивачите на Челзи кои честитаа пораз, фер, без ниакво плачење иако имаше неколку спорни ситуации.

Вие (навивачи на Барселона, добро повеќето и на Губентус се :) ) да не даде господ да изгубите (секоја чест на исклучоци), почнувате да го трубите на секоја тема и во секоја можност. Па дај бре човече олабавете малце, цел свет виде дека Барселона беше надиграна и поразена, само вас судијата ви бил крив.

Да ја цитирам изјавата на Мурињо:
“Како и да е, далеку сме од финалето. Има уште 90 минути преостанати против супер-квалитетен тим, а ние мора да бидеме внимателни. А потоа во тунелот видов нешто што ме натера да помислам на наредната недела... Ги видов фудбалерите на Барселона кои беа гневни на судијата, а треба и да им биде, бидејќи нивната меморија е кратка. Тие не се сеќаваат на моите фудбалери од Челзи лани и на судијата Овребо, а не беа ни спремни да признаат дека изгубиле од тим кој играше подобри и сакаше да стигне до победата. Напротив, играчите на Интер заслужија многу пофалби вечерва.

Не ми се верува оти издржа темава повеќе од пола саат. Без навреда,ама нема никакви услови да постои,како прво и воведот е на англиски.насловот на латиница,а и може да се коментира во темата за ЛШ,а и со претходните коментари се заклучи дека Барса не беше оштетена.. Ама ај да не изигравам модератор.

И тогаш дојде среда, 28.04.2010 и Барселона повторно изгуби од Интер.

Доста плачете бе пи*ки!
Сите навивачи на Фарса Село Лона сте обични пи*ки!

Да видите како боли кога судијата ве е*е у 1/2 финале

Трагедијата е што не ни беа оштетени сума сумарум. Значи ако собереме се на купче 1 грешка во гол шанса за Интер, две спорни ситуации (за пеналот јас не сум 100% убеден) за Барса... Во просек такви срања обавезно се случуваат во ЛШ (значи грешка лево, грешка десно... имаат тенденција да се израмнат - и во 80% од случаите се израмнуваат).

Ок најдобар тим на светот е Барса веќе година дена, дрма се живо и диво и мене би ми било мерак голем да играат со Баерн во финале заради Робен вс. Меси моментот ама вакво пичкарење стварно нема потреба...

Изгубивте зошто Интер беше каде каде подобар во Вторникот. Прифатете и продолжете понатаму. Има и реванш...

Арен си беше судијата. Нормално имаше некој ситни грешки. За случајот со Алвеш не треба да му се замерва многу. Или ќе суди пенал или ќе дај жолт за симулирање, тој процени дека немало ништо.

Треба да му се замери на линиските судии. Едниот прво го оштети Интер со судењето на офсајд во првите минути ( шанса од која ете 60-70% интер би дал гол ), за во второ полувреме другиот да му признај нерегуларен гол. И то е то, тие се кривците:)

Сакав да пишам еден пост у фан клуб Интер ама се премислив.Еве,ќе го пишам тука.У стил на младинската школа од фан клуб Барса.
Ne eba sudijata.Da ne sudeshe ofsajt koga Milito ne beshe vo ofsajt i iskoci sam pred Valdes i da ne sudeshe faul koga Keita sam se sopna i Eto iskoci sam pred Valdes,Inter ke tepashe 5-1.Pak ke recam,osteteni sme od sudijata!!!!Ama aj ke se zadovolime so pobedata.

Треба и ние како нив.И ние бевме оштетени ама дека тепавме,си ќутиме.Ама стварно некој деца го претеруваат со плачењето.
Едит:Да напоменам..не генерализирам,има некои поштени и фер фанови на Барса.Овие коментари се само за ненадежната младина на фан клубот кои ви го срамат фан клубот.

Епа кога летате во облаци , и кога мислите дека Барселона неможе да изгуби , тоа е. После :pusk: судијата ви е крив.:tapp:

^
Едниот линиски судија го оштети Интер,а другиот ајде да кажам ја оштети Барса,но пак ќе кажам,не беше во добра позиција да го види малиот офсајт(сантиметри во прашање).. Они ако плачат за тој офсајт,ние што да правиме кога Дрогба беше пола метро,а судијата беше во линија со него?

Ама јебига,не се навикнати на пораз,и мене уште ме боли поразот од Барса лани во финалето,бидејќи пред тоа Манчестер повеќе од 20 натпреаври(Мај 2007) немаше пораз во ЛШ. :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom