Судијата од Интер - Барселона, Olegario Benquerenca вели: „Јас сум од Милано“

• Креатор на темата Креатор на темата FCB10
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Баш ме интересира позицијата на линискиот судија во оваа ситуација. Сепак секунда беше во прашање,сигурно ненамерна грешка,но тоа они не го рачунат.
Мислам дека немаше добар агол судијата, беше малку навкосо застанат и не можеше правилно да процени!

Не се 3 , туку 6.
Сеа ве сфатив бре..Јас мислев дека зборевте само за ЛШ,па кажав дека имат 3 во нивната историја. А вие сте збореле за ЛШ,Светски Клупски Куп и за Супер Купот на Европа или како и да е,освоени минатата сезона :)

т.е. сакавте да кажете дека ако не освоеја ЛШ,немаше ни уопште да играат во другите 2. Но сепак мора да се признае дека Барса лани,па и оваа сеозна се навистина на врвот во Европа :)

Баш ме интересира позицијата на линискиот судија во оваа ситуација. Сепак секунда беше во прашање,сигурно ненамерна грешка,но тоа они не го рачунат.
Нека земат вака, на 0-0 Интер е грдо оштетен бидејќи Милито излагаше во ситуација 1 на 1 а и Пандев од горе се уфрлаше така да мега добра прилика ке беше тоа за Интер.
Потоа Ето одзема чисто топка на нивна половина и трга у празен простор, свирен е непостоечки фаул врз Кеита мислам, не е битно, по што Интер и примаат гол.

И сеа ке дое некој со неговите '' објективни '' гледишта и ке каже Барса била оштетена .... каде тоа ?
Колку што биле они оштетени, толку и Интер е оштетен у прво, па пак, никому ништо.
А ова реално, дури и смешно е да се споредува со она што се случуваше во Лондон лани. :toe:

Да де. Поентата ми е дека имаат они и други , не се за жалење.:)
Така да нека си се крстат во Овребо шо им подари 3 титули, нека го сменат Ноу Камп во Овребо Камп, и нека :pusk:

Не бидете мизерни бе ( Ова за овие од Челзи* шо немом ни да ги читам поќе ). Ко ќе речи некој дека му биле подарени 3 титули ми иди да не излезам од WC 1 година да не излезам. Како Барса да играше без противник во финале од ЛШ и уште во двата ретардирани купој. На Барса му беше подарено само финалето! Неќам, а и немам време да се расправам по темата ама стварно претервате. Помина замина, исто како и ова шо ќе помини. Времето ќе покаже кој се поголеми плачковци*. Типувам на плавите.

*Со исклучоци

mnogu mi e milo sto skoro site vikate deka barsa e najdobriot tim i slicno

Значи сфаќаш дека не ни е проблем да бидеме реални и објективни.
Вас не ве глеам да пишете дека Интер ве плесна, плус ова плачењево - така да би рекол дека проблемот е до вас.

Веќе јасно е дека Манчестер и Барселона, кои мислат дека се invincible, се најлоши губитници, кога губат секого обвинуваат и серат наоколу, на секое можно место дека биле оштетени, или пак обвинуваат на не-фер плеј од противниците.:tv:

Аха најбоље сте го цицнавте 3-1 , најбоље ама со се судии...

Боби[Мкд];3500302 напиша:
Веќе јасно е дека Манчестер и Барселона, кои мислат дека се invincible, се најлоши губитници, кога губат секого обвинуваат и серат наоколу, на секое можно место дека биле оштетени, или пак обвинуваат на не-фер плеј од противниците.:tv:
Овде не си во право, лани си изгубивме поштено од Барса, годинава со Баерн едноставно немавме среќа. Читав наназад по форумов и малку се тие што плачеле:toe:

Не бидете мизерни бе ( Ова за овие од Челзи* шо немом ни да ги читам поќе ). Ко ќе речи некој дека му биле подарени 3 титули ми иди да не излезам од WC 1 година да не излезам. Како Барса да играше без противник во финале од ЛШ и уште во двата ретардирани купој. На Барса му беше подарено само финалето! Неќам, а и немам време да се расправам по темата ама стварно претервате. Помина замина, исто како и ова шо ќе помини. Времето ќе покаже кој се поголеми плачковци*. Типувам на плавите.

*Со исклучоци

:tv::tv::tv::tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom