Судијата од Интер - Барселона, Olegario Benquerenca вели: „Јас сум од Милано“

• Креатор на темата Креатор на темата FCB10
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Порасните деца и не плачите по форуми:smir:

Упс, фала унапред што ќе свршите ко ќе ми акните црвенко :smir:

^
Едниот линиски судија го оштети Интер,а другиот ајде да кажам ја оштети Барса,но пак ќе кажам,не беше во добра позиција да го види малиот офсајт(сантиметри во прашање).. Они ако плачат за тој офсајт,ние што да правиме кога Дрогба беше пола метро,а судијата беше во линија со него?

Ама јебига,не се навикнати на пораз,и мене уште ме боли поразот од Барса лани во финалето,бидејќи пред тоа Манчестер повеќе од 20 натпреаври(Мај 2007) немаше пораз во ЛШ. :toe:
А ние шо да правиме кога Македа играше ракомет?
Не мешај ПЛ со ЛШ :smir:

Што да кажат Фиорентина, како изгубија од Баерн?

По 100ти пат:

Лани Барселона беше најдобрата екипа, капа доле, ама не заслужија да го поминат полуфиналето во ЛШ (значи 2 титули им беа подарени)

Сеа им се врати како бумеранг, ама за разлика од ланското полуфинале, сега барем имаат уште една шанса уште еден натпревар, ние немавме. :smir:

Да, од Милано е и навива за Милан.
Затоа судеше офсајд на Милито кога очигледно не беше.

САКАМЕ ПРАВДА, 6-0 за ИНТЕР да напраат да биде.

По 100ти пат:

Лани Барселона беше најдобрата екипа, капа доле, ама не заслужија да го поминат полуфиналето во ЛШ (значи 2 титули им беа подарени)

Сеа им се врати како бумеранг, ама за разлика од ланското полуфинале, сега барем имаат уште една шанса уште еден натпревар, ние немавме. :smir:
Пак бе....
Друже,Барса не беше оштетена во Вторникот.

Играа и некои други ракомет :icon_mrgr

Јебига,не мешам ништо,само ја кажувам разликата помеѓу овие 2 офсајди..Ете исто така може да се спореди со оној на Клосе,значи зборот ми е дека има многу голема разлика :smir:

По 100ти пат:

3 титули им беа подарени. ЛШ , Супер куп Европа ( дека во него игра победникот во ЛШ ) и Светско клубско првенство ( пошто во него игра победникот од ЛШ ).:smir:

^
Едниот линиски судија го оштети Интер,а другиот ајде да кажам ја оштети Барса,но пак ќе кажам,не беше во добра позиција да го види малиот офсајт(сантиметри во прашање).. Они ако плачат за тој офсајт,ние што да правиме кога Дрогба беше пола метро,а судијата беше во линија со него?
Со оглед на фактот дека Барса беа оштетени за милиметарски офсајд, кој реално, тешко може да се примети, убер тешко, ондак шо да се каже за овој, при резултат 0-0

23610_1258050133658_1301768625_582190_2927103_n.jpg

Не ми се верува дека егзистираат фанови на Барса кои фрлаат тон кал на нивната титула од минатата година, а и на онаа од Париз, бидејќи и таму Ето за вториот гол беше во скоро иста ситуација. :tapp:

Ova ne e placenje tuku dokaz za nekoi(kako ti i nekoi drugi) deka bevme osteteni toa e fakt. Jas licno so celzi koga gi pominavme bev sreken no ne bev zadovolen zatoa sto ne bese fer, taka e fudbalot. Znaci sekoj fan na svojata ekipa ima pravo da reagira na nepravda ako kjutis koga ti pravat nepravda togas si kukavica t.e picka!
И Челзи беа оштетени лани со вас па што да се прави, се случуваат грешки во фудбалот:toe:

Најлоши лузери сте , мајке ми .....ДА дае господ никад више да не изгубите , јајава цитрони на пола форум ебате ....

Битно посед имавте :tv::tv:

Пак бе....
Друже,Барса не беше оштетена во Вторникот.
Да де, пошо они така викаат и се занесов во цитатот :)

3 титули им беа подарени. ЛШ , Супер куп Европа ( дека во него игра победникот во ЛШ ) и Светско клубско првенство ( пошто во него игра победникот од ЛШ ).:smir:

Не се 3 , туку 6.

6 со Ла Лига, и домашните купови

Со оглед на фактот дека Барса беа оштетени за милиметарски офсајд, кој реално, тешко може да се примети, убер тешко, ондак шо да се каже за овој, при резултат 0-0
Баш ме интересира позицијата на линискиот судија во оваа ситуација. Сепак секунда беше во прашање,сигурно ненамерна грешка,но тоа они не го рачунат.

Најлоши лузери сте , мајке ми .....ДА дае господ никад више да не изгубите , јајава цитрони на пола форум ебате ....

На крај ќе испадне дека судијата му правел сопки на Меси, затоа овој не можел топка да задржи...

Според Филе од канал 5 ,Барса била подобра во текот на целиот натпревар а Интер имал фантастична игра.Е ај ако можеш најди го натрапникот во муабетов.
А прави муабет ко поран голуб и за малце ке пуштеше суза.

Барса е тимчиште и пол но мора да падне кога тогаш,разбирам дека не се навикнати на порази а ова со Интер нека им биде како Wake up call...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom