- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 17.092
- Поени од реакции
- 16.722
Порасните деца и не плачите по форуми:smir:
Упс, фала унапред што ќе свршите ко ќе ми акните црвенко :smir:
Упс, фала унапред што ќе свршите ко ќе ми акните црвенко :smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А ние шо да правиме кога Македа играше ракомет?^
Едниот линиски судија го оштети Интер,а другиот ајде да кажам ја оштети Барса,но пак ќе кажам,не беше во добра позиција да го види малиот офсајт(сантиметри во прашање).. Они ако плачат за тој офсајт,ние што да правиме кога Дрогба беше пола метро,а судијата беше во линија со него?
Ама јебига,не се навикнати на пораз,и мене уште ме боли поразот од Барса лани во финалето,бидејќи пред тоа Манчестер повеќе од 20 натпреаври(Мај 2007) немаше пораз во ЛШ.![]()
Пак бе....А ние шо да правиме кога Македа играше ракомет?
Не мешај ПЛ со ЛШ :smir:
Што да кажат Фиорентина, како изгубија од Баерн?
По 100ти пат:
Лани Барселона беше најдобрата екипа, капа доле, ама не заслужија да го поминат полуфиналето во ЛШ (значи 2 титули им беа подарени)
Сеа им се врати како бумеранг, ама за разлика од ланското полуфинале, сега барем имаат уште една шанса уште еден натпревар, ние немавме. :smir:
Играа и некои други ракомет :icon_mrgrА ние шо да правиме кога Македа играше ракомет?
А ние шо да правиме кога Македа играше ракомет?
Што да кажат Фиорентина, како изгубија од Баерн?
По 100ти пат:
Лани Барселона беше најдобрата екипа, капа доле, ама не заслужија да го поминат полуфиналето во ЛШ (значи 2 титули им беа подарени)
Сеа им се врати како бумеранг, ама за разлика од ланското полуфинале, сега барем имаат уште една шанса уште еден натпревар, ние немавме. :smir:
Па 3 имат се на се3 титули им беа подарени.
Со оглед на фактот дека Барса беа оштетени за милиметарски офсајд, кој реално, тешко може да се примети, убер тешко, ондак шо да се каже за овој, при резултат 0-0^
Едниот линиски судија го оштети Интер,а другиот ајде да кажам ја оштети Барса,но пак ќе кажам,не беше во добра позиција да го види малиот офсајт(сантиметри во прашање).. Они ако плачат за тој офсајт,ние што да правиме кога Дрогба беше пола метро,а судијата беше во линија со него?
И Челзи беа оштетени лани со вас па што да се прави, се случуваат грешки во фудбалотOva ne e placenje tuku dokaz za nekoi(kako ti i nekoi drugi) deka bevme osteteni toa e fakt. Jas licno so celzi koga gi pominavme bev sreken no ne bev zadovolen zatoa sto ne bese fer, taka e fudbalot. Znaci sekoj fan na svojata ekipa ima pravo da reagira na nepravda ako kjutis koga ti pravat nepravda togas si kukavica t.e picka!
Па 3 имат се на се![]()
Да де, пошо они така викаат и се занесов во цитатотПак бе....
Друже,Барса не беше оштетена во Вторникот.
3 титули им беа подарени. ЛШ , Супер куп Европа ( дека во него игра победникот во ЛШ ) и Светско клубско првенство ( пошто во него игра победникот од ЛШ ).:smir:
Не се 3 , туку 6.
Баш ме интересира позицијата на линискиот судија во оваа ситуација. Сепак секунда беше во прашање,сигурно ненамерна грешка,но тоа они не го рачунат.Со оглед на фактот дека Барса беа оштетени за милиметарски офсајд, кој реално, тешко може да се примети, убер тешко, ондак шо да се каже за овој, при резултат 0-0
Најлоши лузери сте , мајке ми .....ДА дае господ никад више да не изгубите , јајава цитрони на пола форум ебате ....
Битно посед имавте :tv::tv:
Најлоши лузери сте , мајке ми .....ДА дае господ никад више да не изгубите , јајава цитрони на пола форум ебате ....
Битно посед имавте :tv::tv: