Succession

• Креатор на темата Креатор на темата Zlatikevichius
  • Време на започнување Време на започнување
Јас кажав: мислам дека сите тројца ќе останат со курот в раце. :D
И јас типувам на ова, условите се тука. Шив се спрема да биде CEO ама овој Матсон мислам дека ќе ја заебе. Кендал и Роман ќе останат со кур у рака пошо овој новиов претседател од сигурна помош на крај искочи maybe. Старата гарда си е лојална сеуште на Логан и не ги поднесуваат децава.

Шо знам идеален крај би било доколку Disgusting Brothers победат на крај :icon_lol:
Ако треба некој од 3цава копуци да бирам ваљда Роман, најкул лик ми е.

Брат ми Јуин ќе наследи, ќе раскурца и ќе донира на грин пис :icon_lol: :cool:

Мене ми делуе дека ќе биде Кен. Некако како он дa е фокусот во целата серија, а и од децава највеќе е Логан.

на крај најодвратните победија :mad:

Абе знаев дека ќе се деси тоа што најмалце сите очекувавме. Горе доле предвидовме дека на крај со кур у уста ќе останат безкичмењациве ама дека Том Вамбсганс ќе победи и дека Грег ќе се спаси, уште не можам да верувам. Кендал бродолом, требаше да се фрли на крај :D

Ќе ми фали серијава...

Том Вамбсганс ќе победи и дека Грег ќе се спаси
И тоа предвидовме, види мислења наназад, минимум 3 има со такво сценарио. Испадна „предвидлив“ крајот. Ама ЗАКОН беше! Тотален бродолом им се деси на сите: Кендал потона, братчето помало се соочи со најголемите стравови, Шив ментално се поремети и не знаеше кај тера на крај за сепак потчинето да му ја даде раката на Том (многу јака сцена ми беше таа, патем).

А Том и Грег на крај испаднаа главните ѕверки. Исто јак беше моментот со стикерот на чело на Грег.

Секој од нас треба да има едно Грегче во својот живот!

Ќе ми фали и мене ова. :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom