Струмички карневал

• Креатор на темата Креатор на темата еци^^^
  • Време на започнување Време на започнување
Закон
NMM_8162.jpg

хехе оваа маска најмногу ми се допадна, само сликата не е целосна. Пред нив има уште двајца кои носат шиптер со вперени пушки во неговата глава... :vozbud:

Годинава Струмичкиот Карневал ќе се одржи на 03.03.09 (вторник, како и секоја година).

*Ова го слушнав синоќа од вестите на локалните телевизии. На официјалните сајтови strumica.gov.org и strumickikarneval.com нема апдејт, ама сепак и рано е за тоа, важно датата е таа, трети трети нула девет.

Бујрумте.

Годинава Струмичкиот Карневал ќе се одржи на 03.03.09 (вторник, како и секоја година).

*Ова го слушнав синоќа од вестите на локалните телевизии. На официјалните сајтови strumica.gov.org и strumickikarneval.com нема апдејт, ама сепак и рано е за тоа, важно датата е таа, трети трети нула девет.

Бујрумте.
се па у Вторник го стават:tapp::smir:

Ного ми е интересна таа комбинација на емоции, и у последно време често га гледам на форумо, ај ако може да ми га преведате шо значе јас неможам да га осетам :pipi:

Ного ми е интересна таа комбинација на емоции, и у последно време често га гледам на форумо, ај ако може да ми га преведате шо значе јас неможам да га осетам :pipi:
Иди крши глава, на љубезен начин кажано :pos: :pos:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Полицајците разговарале на тема кога ќе бил карневало и еден кажал: Да ми каже некој,карневало ќе биде у Вторник или Фторник а друг му кажал: Ај не ја тупи ного ќе го напрааме у Среда...:pos2::pos2:

Ај да ја вратам темава у живот.
Може е рано,ама ме интересира,дали има некаков си организиран превоз од Скопје за до Струмицава за карневалов,начув нешо 300 денари со повратна,али не ми е сигурно,па ај нека поможи некој што е редовен на настанов.:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom