Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
У шо теее кеефо..дома не можам мубет да си направм..се дереме за да се разбереме..Maaaaaale koj kejf bulevaro pod mene si eceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....nogu gi sakam tie denove
У шо теее кеефо..дома не можам мубет да си направм..се дереме за да се разбереме..![]()
На ќоошто од Ленинова и ТитоCuvek na mene ne mi treba deneska nisto da se razbiram , nogo meee arno, raduvam se kak malenko dete na takvi raboti i nisto ne mi prece.
Kam sekoj den da e taka. A bte deka zivees na Bulevaro??
Eee ак см толко далеко супер ќе e...дома ми вибрират стаклата...ама ај се тренире за изборни митинзи...Ammmmm jasno..kaj tebe e oste pobucno, kaj mene se slusat samo zvucnicite so se namestane otkaj kruznio dokaj tinex >>>
Eee ак см толко далеко супер ќе e...дома ми вибрират стаклата...ама ај се тренире за изборни митинзи...![]()
На ќоошто од Ленинова и Тито
Tuka nogo narod izlezeeeme komsiii, na 100 metra ziveemeКомшии сме значи. Супер ке е се да е така. Се да си ече музика![]()
после заедно ке си одаме од карневало :pos2:
Ama izgleda jas na site ke ve ispratam ta i jas na krajo ke si odam... Tinex e dalekicko od Leninova
Коо песна свире у моменто.. хехеПуштејте на инфо канал наредани се веке децата да гледат![]()