Струмички карневал

• Креатор на темата Креатор на темата еци^^^
  • Време на започнување Време на започнување
Абе ај шо ќе одаме на карнавалите ќе одаме ама резервираате ли кревет во болницата, денеска они ќе имат најного работа :pipi:

Maaaaaale koj kejf bulevaro pod mene si eceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....nogu gi sakam tie denove
У шо теее кеефо..дома не можам мубет да си направм..се дереме за да се разбереме..:)

У шо теее кеефо..дома не можам мубет да си направм..се дереме за да се разбереме..:)

Cuvek na mene ne mi treba deneska nisto da se razbiram , nogo meee arno, raduvam se kak malenko dete na takvi raboti i nisto ne mi prece.
Kam sekoj den da e taka. A bte deka zivees na Bulevaro??

Cuvek na mene ne mi treba deneska nisto da se razbiram , nogo meee arno, raduvam se kak malenko dete na takvi raboti i nisto ne mi prece.
Kam sekoj den da e taka. A bte deka zivees na Bulevaro??
На ќоошто од Ленинова и Тито

Ammmmm jasno..kaj tebe e oste pobucno, kaj mene se slusat samo zvucnicite so se namestane otkaj kruznio dokaj tinex >>>

Ammmmm jasno..kaj tebe e oste pobucno, kaj mene se slusat samo zvucnicite so se namestane otkaj kruznio dokaj tinex >>>
Eee ак см толко далеко супер ќе e...дома ми вибрират стаклата...ама ај се тренире за изборни митинзи... :)

после заедно ке си одаме од карневало :pos2:

Пуштејте на инфо канал наредани се веке децата да гледат :)

Абе ВИС ќе го дава у живо..шо ќе тее тај инфо канал

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom