Струмица

Ејх саа ти за тебе ак си знааш немора да кажуваш за нас,од дек знааш шо мамка ке фрламе. :pos:

Иначе ништо од рибите заеба не времето. :toe:

Брат саа бех до там со точако, знааш ли колко е надојдана од дождо сношти. Прелива.

Ај утре ќе га договораме, јас ти тимчето ќе ловаме и дирек на кванташки право, глисти ќе продаваме. :pos2::pos2:

Ја ка се лова риби, а не како нас.

Ја рибаре сабааље ка си идаа од лов, ного надојдана вода, не бивало да се флезе у сокако.

Брат саа бех до там со точако, знааш ли колко е надојдана од дождо сношти. Прелива.

Ај утре ќе га договораме, јас ти тимчето ќе ловаме и дирек на кванташки право, глисти ќе продаваме. :pos2::pos2:

Ја ка се лова риби, а не како нас.
Ама тие риби се со зиски :pos2::pos2:

Момци читам на фејсбук дека Аки Рахимовски вокало на Парни Ваљак ке пејал у Селект, па има ли заинтересирани ке одате ли ?
Иначе ке пејал на 3ти (Четврток).

И јас знам за такво нешто..лагам да одам не се испуште такво нешто.

и јас прв пат читам ама ак доо арно ке е пак ке е ФУЛ селект

Момци читам на фејсбук дека Аки Рахимовски вокало на Парни Ваљак ке пејал у Селект, па има ли заинтересирани ке одате ли ?
Иначе ке пејал на 3ти (Четврток).

I jas taka slusnax drugio cetvrtok , mora da se ode

A tocno li e oti u petok u selekt ke pejal vlatko lozanoski ?

Селект изгледа видее дека на Ален било пуно и саа почнаа да викат ЈУ пејаче, шо се, да се надеваме дека и Бебек ке го донесат некој ден па и Тифа.
Ке биде лудо, одаме на Аки прво :)

Знаате ли шо се деси саа?
Седам у x-zone и другаро шо си ојде се јавува и вика некоо Тони со зелен мотор дојдело тама кај кожаарта кај тај супермаркето, слегнало од моторо, земало некоо буре и скршил џамо. И фанал со раци со нози да маа по скршанио џам, цел станал лом.
Дојдело болничка кола и одма за Скопје го однеселе, нешто имал некој артерии испосечано.
Другаро вика изгледа месечарил. Цццц :pop:

Kojзна колкоо точно, он со негови ли очи го гледал?
Иначе месечар од болка ќе се разбуде, ак е бил апнан (поднапин), тава е друго.

Как и даа, нек мо со среќа.

Точноо, он бил тама каа кршил и ка го однеселе.
И јас ка си одих поминах од тама газдарицата на дуќано беше унатре нешто прааше, а и џамовите бее сокршани, дупки имаше на них.
И имаше ного вода изгледа шо се го мијале...

Јас ви викам оти добрејската не е квалитетна како на времето.

Од добрејската такви зулуме не се праат...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom