Струмица

Сношти имаше Мото-Собир у Струмица имаше моторџии од сите градови од Македонија,а имаше и некои од странство. Беше тотално "лудница",имаше рок бенд шо свираше ного добри песни,моторите бучаа пукаа насегде :) гуми се палаа.. ја неекоо сликичка така од моторто :) И од Corvete Z06
2utks3c.jpg
2z682ux.jpg
30m1zk3.jpg

Интересно беше :) :)

Сношти имаше Мото-Собир у Струмица имаше моторџии од сите градови од Македонија,а имаше и некои од странство. Беше тотално "лудница",имаше рок бенд шо свираше ного добри песни,моторите бучаа пукаа насегде :) гуми се палаа.. ја неекоо сликичка така од моторто :) И од Corvete Z06
2utks3c.jpg
2z682ux.jpg
30m1zk3.jpg

Интересно беше :) :)
шо толко чад бе скара да не печаа некои:vozbud:

Каква скара бе .. Моторто шо ги бучаа,шо ги стартуваа у место.. гумата нели глеш каква е направана?? Од вртене од стартуване е тва.

Да да, ного јако беше. Посебно ингрит на крајта. :)

Vcera tava bese ludnica ..startuvane klizene..:D od se po nesto imase ,bucava nenormalna

А кои биле денеска тии на центаро, накај 10ипол саато некаков концерт имало, јас у Гламур бех и не видех как шо?

Шо толко чера бе. Страшно беше.
Излезех малце на ваздух од 19та, еден од Куманово говораше за некој.. „вика ма не ги ебам јас бе, може да ми седнат на кур и да ми го подркат“

А осмо оделенци оште шетат. Глупости. Плус цел центар сарчи да незнаш как да настапнаш.
ЛОШО.

На 19ти месецов бев у Струмица.Со сите што се запознав се многу фини момци.Ми се свиЏа и градот и се,баш беше убаво.Најголем поз до њот зш има веспа и ме возеше и се осеќав напален ко средношколка и у паркот кога поминав еднаш у дента не знам кое време беше сите не гледаа и исто така се осетив јебозовен.:back:

Шо толко чера бе. Страшно беше.
Излезех малце на ваздух од 19та, еден од Куманово говораше за некој.. „вика ма не ги ебам јас бе, може да ми седнат на кур и да ми го подркат“

А осмо оделенци оште шетат. Глупости. Плус цел центар сарчи да незнаш как да настапнаш.
ЛОШО.
Баш беше добро, шо толко па тај од Куманово...
Важно има цикане на гуми. =)
Ја може да видаш и на втоорта слика. А тва сарчите, важно Галаксија направи некоо пара, фркна изгледа.:pos:

Eиии да бе, фрчане на гуми имаше. Ептен јако. Цел се возбудих.
А галаксија, толко.. еднач у годинта. :pos:

Вчера бендот на Моторијадата растуриијаа!!!ЅВЕРОВИ!

П.С. Зашо Силверо беше толко ефтин?

Вчера бендот на Моторијадата растуриијаа!!!ЅВЕРОВИ!

П.С. Зашо Силверо беше толко ефтин?

Поминан мо роко. И Селект го делаа на родендено, никој не го троше изгледа.

Поминан мо роко. И Селект го делаа на родендено, никој не го троше изгледа.

шо ке го трошат исто срање е кти обичното скопско

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom