Струмица

Никој не кажа оти ке ве испадаме,вии кажаате не ви одговарало денеска ви одговарало у недела. Кога ви одговаре тогај одејте шо друго да ви кажам.. нии си се организирааме шо ни одговаре денеска,денеска ке си одаме.:toe::toe:

омг ?
организираате се тии шо не се наброони у кој ме нема и мене значи не ми одговара и на мене ? ( и други)
Се кажува саат и ден и се ќуте како риба а не сакам кажам незнам речам.

Лубе,се имаме нии договорено и по мсн..оти 100 % идат/ти немаш кажено идам/не идам..затава не те се пишале.Шо се бунаш?
И плус пише/кој дојде добредојде...ффс,ак неможе некој да дојде не е крај на свето/па ке се собераме..има време.:back:

Ако одаме после тава на билјард ќе дојдам... :) Зафркавам се. Не е сигурно за мене, затава не ни пишам, само ве читам. Ме боле главата, мош температура имам а и денот ми е пропаст. Ќе го известам на време на Енерџи дали ке дојдам со него или ич нема да идам.

Ако одаме после тава на билјард ќе дојдам... :) Зафркавам се. Не е сигурно за мене, затава не ни пишам, само ве читам. Ме боле главата, мош температура имам а и денот ми е пропаст. Ќе го известам на време на Енерџи дали ке дојдам со него или ич нема да идам.

Prv simptom na svinski grip e temperaturata:))))))))))))))))))))))))

Љубе ако си кандидат ке се пријаваш. 100 пати пишааме у колко саато,дека и шо как... ТИи шо се пријавии сме договорани кој друг сака да доо знаате ... 19.00 ЕХТРИМ.

Љубе ако си кандидат ке се пријаваш. 100 пати пишааме у колко саато,дека и шо как... ТИи шо се пријавии сме договорани кој друг сака да доо знаате ... 19.00 ЕХТРИМ.

јас како тебе сум ...ќе се инатам за термин.
гледам не набројува можда не сум пожелен...

јас како тебе сум ...ќе се инатам за термин.
гледам не набројува можда не сум пожелен...

АБе не се инатам,едноставно не ми одговаре на мене тогај. Јас кажах ак има за денеска кандидате нек се пријават и се пријавии? шо има тука повеке? наброони се тии шо се пријавии а как шо гледам ти нигде не си кажал оти идаш

:tapp:доста се караате бе еваа 2 страни оф топик:kesa:

Неможам иим работа:nerv:
:cry::icon_frow:cry:
нема да ми е слатко пивото без тебе:nesum:
edit: btw ного сакаах да дојдам на Армин јас, ама нема со кој, а да идам сам со вас 3 незгодно ќе мее, на грбо треба да сум ви цело време, така да убаво да си поминате сите шо ќе одате
p.s. 5 000 души у Колосеум би требало да има :) ќе биде јако

Vii ste nenormalni 5 strani ispisaate za sobirankata....taj idal taj ne idal...ne ne primame tava onava.....kak malenki deca ste...
Ubavo da si pominate tii so ke odate..:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom