Струмица

Абе 2-3 страни испишаате никак да се договорате кога и дека да се зберате:pos:

Не ѕифки договориииме се. Утре ке одаме нии шо га договорииме,другите шо лагат друг ден нек се зберат друг ден.

Case Closed.:kafe:

Не ѕифки договориииме се. Утре ке одаме нии шо га договорииме,другите шо лагат друг ден нек се зберат друг ден.

Case Closed.:kafe:

аман бе чуфек..а ак дојдата и тии другите шо лагале за др ден шо ќе биде..да не не падате...?

аман бе чуфек..а ак дојдата и тии другите шо лагале за др ден шо ќе биде..да не не падате...?
ти па ти па ка те немаше немаше те ама саа па бетер од мене стана (пред да ме банират):pos::pos:

Човек да ве чите и да ви се изначуде на глупосте шо ги изнатресаате. Еклере, ак дојделе и други дали ќе ги падиле... ццц...
Договорени сме јас, EnergieNo.1, LoGiX, SOAD_f, RIZTETO(?), Alien_Sr(?),~Volleyman~... Тии сме договорени за денеска, ак излезе некој непредвиден арно, ак не здрааве... нема да тераме некој на сила да дојде ак нејќе денеска. У Недела соберајте си се пак :)

Човек да ве чите и да ви се изначуде на глупосте шо ги изнатресаате. Еклере, ак дојделе и други дали ќе ги падиле... ццц...
Договорени сме јас, EnergieNo.1, LoGiX, SOAD_f, RIZTETO(?), Alien_Sr(?),~Volleyman~... Тии сме договорени за денеска, ак излезе некој непредвиден арно, ак не здрааве... нема да тераме некој на сила да дојде ак нејќе денеска. У Недела соберајте си се пак :)

ааа ного говораш за твој години ама ај...ќе ти опростаме...

ти па ти па ка те немаше немаше те ама саа па бетер од мене стана (пред да ме банират):pos::pos:

lol учам од тебе бе Тимче...:)

мајмун мене не ме пишаш а, срам те било :vozbud:
btw одам на базенто, би требало да дојдам после:helou:

арно бе а2телевизио ти тука как нај паметен од цел форум как ке кажаш тка и нема да ти се чудат на глупосте....

Alert!! Alert!!

Има некој шо сака да дојде на Армин со такси? Ни треба уште еден за доста ефтино да излезе. Ем ќе не чекат у Скопје за да не вратат... :) !!

Alert!! Alert!!

Има некој шо сака да дојде на Армин со такси? Ни треба уште еден за доста ефтино да излезе. Ем ќе не чекат у Скопје за да не вратат... :) !!

Касно братко ,веке се договорих со комбе се организирааме :helou:

имаш последен афтобус за ск у 18:00 :)

Никој не кажа оти ке ве испадаме,вии кажаате не ви одговарало денеска ви одговарало у недела. Кога ви одговаре тогај одејте шо друго да ви кажам.. нии си се организирааме шо ни одговаре денеска,денеска ке си одаме.:toe::toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom