Vetrence
...believe in yourself! :)
Абе 2-3 страни испишаате никак да се договорате кога и дека да се зберате![]()
Не ѕифки договориииме се. Утре ке одаме нии шо га договорииме,другите шо лагат друг ден нек се зберат друг ден.
Case Closed.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе 2-3 страни испишаате никак да се договорате кога и дека да се зберате![]()
Не ѕифки договориииме се. Утре ке одаме нии шо га договорииме,другите шо лагат друг ден нек се зберат друг ден.
Case Closed.![]()
ти па ти па ка те немаше немаше те ама саа па бетер од мене стана (пред да ме банират)аман бе чуфек..а ак дојдата и тии другите шо лагале за др ден шо ќе биде..да не не падате...?
Човек да ве чите и да ви се изначуде на глупосте шо ги изнатресаате. Еклере, ак дојделе и други дали ќе ги падиле... ццц...
Договорени сме јас, EnergieNo.1, LoGiX, SOAD_f, RIZTETO(?), Alien_Sr(?),~Volleyman~... Тии сме договорени за денеска, ак излезе некој непредвиден арно, ак не здрааве... нема да тераме некој на сила да дојде ак нејќе денеска. У Недела соберајте си се пак![]()
ти па ти па ка те немаше немаше те ама саа па бетер од мене стана (пред да ме банират)![]()
мајмун мене не ме пишаш а, срам те билоЧовек да ве чите и да ви се изначуде на глупосте шо ги изнатресаате. Еклере, ак дојделе и други дали ќе ги падиле... ццц...
Договорени сме јас, EnergieNo.1, LoGiX, SOAD_f, RIZTETO(?), Alien_Sr(?),~Volleyman~... Тии сме договорени за денеска, ак излезе некој непредвиден арно, ак не здрааве... нема да тераме некој на сила да дојде ак нејќе денеска. У Недела соберајте си се пак![]()
Човек да ве чите и да ви се изначуде на глупосте шо ги изнатресаате. Еклере, ак дојделе и други дали ќе ги падиле... ццц...
Alert!! Alert!!
Има некој шо сака да дојде на Армин со такси? Ни треба уште еден за доста ефтино да излезе. Ем ќе не чекат у Скопје за да не вратат...!!
Касно братко ,веке се договорих со комбе се организирааме :helou:
Хмм.. кога ќе одате? Место има ли за 3ца?
аман бе чуфек..а ак дојдата и тии другите шо лагале за др ден шо ќе биде..да не не падате...?
имаш последен афтобус за ск у 18:00![]()