Струмица

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Абе 2-3 страни испишаате никак да се договорате кога и дека да се зберате:pos:
Не ѕифки договориииме се. Утре ке одаме нии шо га договорииме,другите шо лагат друг ден нек се зберат друг ден.

Case Closed.:coffee:

IkI_KobE

Psychopath
Член од
23 април 2007
Мислења
90
Поени од реакции
3
Не ѕифки договориииме се. Утре ке одаме нии шо га договорииме,другите шо лагат друг ден нек се зберат друг ден.

Case Closed.:coffee:
аман бе чуфек..а ак дојдата и тии другите шо лагале за др ден шо ќе биде..да не не падате...?

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
аман бе чуфек..а ак дојдата и тии другите шо лагале за др ден шо ќе биде..да не не падате...?
ти па ти па ка те немаше немаше те ама саа па бетер од мене стана (пред да ме банират):pos::pos:

Г

Грејвдигер

Гостин
Човек да ве чите и да ви се изначуде на глупосте шо ги изнатресаате. Еклере, ак дојделе и други дали ќе ги падиле... ццц...
Договорени сме јас, EnergieNo.1, LoGiX, SOAD_f, RIZTETO(?), Alien_Sr(?),~Volleyman~... Тии сме договорени за денеска, ак излезе некој непредвиден арно, ак не здрааве... нема да тераме некој на сила да дојде ак нејќе денеска. У Недела соберајте си се пак :)

IkI_KobE

Psychopath
Член од
23 април 2007
Мислења
90
Поени од реакции
3
Човек да ве чите и да ви се изначуде на глупосте шо ги изнатресаате. Еклере, ак дојделе и други дали ќе ги падиле... ццц...
Договорени сме јас, EnergieNo.1, LoGiX, SOAD_f, RIZTETO(?), Alien_Sr(?),~Volleyman~... Тии сме договорени за денеска, ак излезе некој непредвиден арно, ак не здрааве... нема да тераме некој на сила да дојде ак нејќе денеска. У Недела соберајте си се пак :)
ааа ного говораш за твој години ама ај...ќе ти опростаме...

ти па ти па ка те немаше немаше те ама саа па бетер од мене стана (пред да ме банират):pos::pos:
lol учам од тебе бе Тимче...:)

SANCTIMONIOUS

Мејд Ин Мацедониа
Член од
21 март 2006
Мислења
1.302
Поени од реакции
9
мајмун мене не ме пишаш а, срам те било :vozbud:
btw одам на базенто, би требало да дојдам после:helou:

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
арно бе а2телевизио ти тука как нај паметен од цел форум как ке кажаш тка и нема да ти се чудат на глупосте....

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Alert!! Alert!!

Има некој шо сака да дојде на Армин со такси? Ни треба уште еден за доста ефтино да излезе. Ем ќе не чекат у Скопје за да не вратат... :) !!

DarkWalker

Think globaly , Act Localy!!!
Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
Alert!! Alert!!

Има некој шо сака да дојде на Армин со такси? Ни треба уште еден за доста ефтино да излезе. Ем ќе не чекат у Скопје за да не вратат... :) !!
Касно братко ,веке се договорих со комбе се организирааме :helou:

KINDER

Манчестеристратор
Член од
28 јануари 2007
Мислења
2.434
Поени од реакции
45
имаш последен афтобус за ск у 18:00 :)

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Никој не кажа оти ке ве испадаме,вии кажаате не ви одговарало денеска ви одговарало у недела. Кога ви одговаре тогај одејте шо друго да ви кажам.. нии си се организирааме шо ни одговаре денеска,денеска ке си одаме.:toe::toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom