Струмица

abe aj da ja ebam i direktorkata na zemjodelskoto..zemala zaklucila decata ne gi puste da izlezat..tie decata icrkaa unatre....cel den ke se strajkuva bee..nema otstapuvane.......imase deca pregi i od kaubojskoto i od gimnazijata...a taa smrdlata ne gi puste od zemjodelskoto...ccc..nema svet veke...:nenene:

каубојското 70% си ојдее
ама голем притисок се врше за да не се штрајкува не знам шо се не кажаа за да се флезе на час ...

каубојското 70% си ојдее
ама голем притисок се врше за да не се штрајкува не знам шо се не кажаа за да се флезе на час ...

точно...шо ли не ни изнакажаа за да флезаме на час...дури кажаа оти ќе ни га укинале полуматурската ак сме излезеле на штрајк :tapp:

точно...шо ли не ни изнакажаа за да флезаме на час...дури кажаа оти ќе ни га укинале полуматурската ак сме излезеле на штрајк :tapp:

па лесно сте поминале :)

саа ке видаме у гимназијата шо ке говорат за 1ра и 3та година шо гомна ке се јаде :))

У Каубосјкото имаше настава, ама не бее сите класове... некој си имаа и забегано, а некој не бее ни дојделе...

abe aj da ja ebam i direktorkata na zemjodelskoto..zemala zaklucila decata ne gi puste da izlezat..tie decata icrkaa unatre....cel den ke se strajkuva bee..nema otstapuvane.......imase deca pregi i od kaubojskoto i od gimnazijata...a taa smrdlata ne gi puste od zemjodelskoto...ccc..nema svet veke...:nenene:

drzaa ne nogo pred vratata...skisna ni ojdeeme otporaame gi resetkite i skokaaame nasta staja cela skoka :D:D:D i pos pola saat od koga nii izlezee pustii gi na celo zem

utre ke se strajkuva li pa:D:D:vozbud:

На каубојското и кажаа нема екскурзија тие шо треба да одат, до 7ми час седее.
Псст. :icon_lol:

Преку куро од тај штрајк. Кој сака штрајкува, кој сака оде.
Јас си одам на часове оти треба да имам над 40 неоправдани и смалани ми се на 22/3.
Одејте там образование подфорумо, потејте го.

Од утре сите учате, за да се спремате за екстерните тестове. Така разберах, за да имате време нешто повеќе да ве научат, и да положате :)

денеска 3та год у гим штрајкува и утре ке штрајкуваме...

У гимназијата се само 4та година а 2ра нема ни еден. За другите школи незнам ама чујах оти и каубојското магла фанале
Не лажи само мојта стаја учи денеска у гимназијата, 2-||:vozbud:у цел ходник само нии бееме:pos2::tapp: саа ка ке учат и сабота јас ке лежам дома:vozbud:

Не лажи само мојта стаја учи денеска у гимназијата, 2-||:vozbud:у цел ходник само нии бееме:pos2::tapp: саа ка ке учат и сабота јас ке лежам дома:vozbud:

viii da ne ste sakale da ostanate....nekoj profesor bucev ve soprel da si odate...

viii da ne ste sakale da ostanate....nekoj profesor bucev ve soprel da si odate...
Кој ти кажа:icon_lol:Абе ке не ишамараше вика флевајте и шо да прааме мора, иначе убаво е за нас шо седееме. Другите класови шо имаат КЛАСНИ не ојдее никој на час не им се плашат:toe::tapp:

Кој ти кажа:icon_lol:Абе ке не ишамараше вика флевајте и шо да прааме мора, иначе убаво е за нас шо седееме. Другите класови шо имаат КЛАСНИ не ојдее никој на час не им се плашат:toe::tapp:

Не смее рака да ти дигне, не па да те шамаре. Остај го он колко сака нека се дере. Ваше право дали ќе одате на час или не. Одате, здрааве. Не одате, неоправден, и пак здрааве. :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom