Струмица

Луѓе едно прашање. Кои се цените на хотелите и на приватниот смештај во Струмица за една вечер?! :)
Ви благодарам однапред на информацијата.
:helou:

Луѓе едно прашање. Кои се цените на хотелите и на приватниот смештај во Струмица за една вечер?! :)

Од 1200 до 1500 одприлика.

Кревет или соба за неколку луѓе?! :)

Види сега, мислам дека за една вечер со појадок наутро нели кошта 1200-1500, за повеќе информации си имаш информации, барај хотел Илинден, Тивериопол, Сириус и 404 па контактирај со рецепција. :wink:

Види сега, мислам дека за една вечер со појадок наутро нели кошта 1200-1500, за повеќе информации си имаш информации, барај хотел Илинден, Тивериопол, Сириус и 404 па контактирај со рецепција. :wink:

Океј. Фала многу. :)
А има некој инфо за издавање соби од куќа?! :)

Не, Струмица не е туристички град и не се издаваат соби на ден, два, пет.. евентуално во мотелите, али за нив немам никакви информации да ти дадам, ниту знам како се викаат, пошто се надвор од Струмица, близу атрактивните места (пр. водопадите).

Vo kuka imam slobodno samo podrum....seuste nema krevet,ne ke postavam 4 trupci,dve daski i postelina ke ti donesam od kuceto nadvor...vecerta ke e ladno,pa ke ti donesam i jorgan ajde...temperaturata ti e od -2 do 3 stepeni
cena 50-100 den zavisno od toa dali ke ides vo wc sabajle..
zainteresiran ?? :vozbud::pos2::pos2::pos2:

Не, Струмица не е туристички град и не се издаваат соби на ден, два, пет.. евентуално во мотелите, али за нив немам никакви информации да ти дадам, ниту знам како се викаат, пошто се надвор од Струмица, близу атрактивните места (пр. водопадите).

Океј. Фала за исцрпното информирање. :)
Се гледаме за Велигден најверојатно. :)

не верувам дали има место веке во хотел во било кој

не верувам дали има место веке во хотел во било кој

Хех абе океј не ми е мене за карневалот. За жал на карневалот нема да присуствувам, ама би требало за Велигден да ве посетам. :)

Хех абе океј не ми е мене за карневалот. За жал на карневалот нема да присуствувам, ама би требало за Велигден да ве посетам. :)
Еми има време до тогајска, дек сакаш там ќе бираш за спиене... сега е гужвата.

За карневалите сметките, сигурно ќе бидат 3 пати по скапи од обично. 1200 денара ти е за една ноќ, обичен ден, а за карневалите веќе се е резервирано (шом у Цар Саумил нема слободни соби заради карневалето) замисли си па низ Сириус, Тивериопол итн. Спреми си јорганче, и у парко со другата мафија :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom