Струмица

На мене пред 2 год еден француски у КИНГ 150 денаре ми го наплатии:tapp::tapp:

Спремаа за утре на центаро за маленките. Местаа тва дек шо се мине тама..гледам и тии сииличките ги отстрануват низ градо.

Абе ости седам на мааста и едно ми вика беги оште коо не се дојделе и јас ништо викам заебава се после ка дојде сметката ...:tapp:

ХАХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХ.
Aj не бееме ние, ај не.
Седнуваме да јадаме, голема маса беше нели, машки женски.
Хамбургеро 150, француски 100.
И идат деца да јадат викаме бегајте сушат. Они па јаки викат на вас така ли ве излажааа.
Иде тетката, питат колко хамбургер/француски? -100/150.
А добро, пријатно.

:pos:

ХАХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХ.
Aj не бееме ние, ај не.
Седнуваме да јадаме, голема маса беше нели, машки женски.
Хамбургеро 150, француски 100.
И идат деца да јадат викаме бегајте сушат. Они па јаки викат на вас така ли ве излажааа.
Иде тетката, питат колко хамбургер/француски? -100/150.
А добро, пријатно.

:pos:

Можно е и на Тимчето да сме му кажале, стварно попара станааме.:pos2:

как не е гоуст таун. Дека шета ти да видаш???
Имаше народче и денеска:smir:

Еј не да имаше. Тва денеска покатастрофа од Скопје. 2 пати ќе се чукнааме. Ние со 20 си вртаме кривина, ја од там едни орели со тие стаарте лада караван се маат лево десно по пато. Арно не промашии, оти немаше саа тук на кајгана да пишам.

Слепи човеци низ градо шетат, некој оште не е научил коо е едносмерна улица. Абе, катастрофа. :tapp:

Утре ќе одате ли на детскио карневал, мош и некој од форумџииве ќе се маскире, нели дека има уште деца шо се, и на ак`л :icon_lol:

Јас сакам да учествувам, доцна ли е за мене у било кој смисол? :))):pipi:

момции у вторник ке биде фешта.... спремате ли се...

момции у вторник ке биде фешта.... спремате ли се...

Остај спремането.. Човек да не знаа дек да оде... Ми се оде у гламур оти Мишо ќе е тама, прогресив ќе има :vozbud:, скиснано ми е веќе од секое-саботното електро шит. Ама па у селект ќе има :drk:, и голема е дилемата. :vozbud:

Денеска у платинум беше :vozbud:. Момент на вечерта...

Josh Wink - Higher State of Consciousness :vozbud::vozbud::vozbud: Оу мај факинг гад...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom