Луѓе едно прашање. Кои се цените на хотелите и на приватниот смештај во Струмица за една вечер?! 
Ви благодарам однапред на информацијата.
:helou:

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Луѓе едно прашање. Кои се цените на хотелите и на приватниот смештај во Струмица за една вечер?!
Еваааа...http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewProfile&friendID=435008583![]()
Преги бех у селект. Кажаа 200 или 250 ќе биде. А за маскембало у недела беспари ќе е.
За таква жена живот давам.Кревет или соба за неколку луѓе?!![]()
Види сега, мислам дека за една вечер со појадок наутро нели кошта 1200-1500, за повеќе информации си имаш информации, барај хотел Илинден, Тивериопол, Сириус и 404 па контактирај со рецепција. :wink:

Океј. Фала многу.
А има некој инфо за издавање соби од куќа?!![]()
Vo kuka imam slobodno samo podrum....seuste nema krevet,ne ke postavam 4 trupci,dve daski i postelina ke ti donesam od kuceto nadvor...vecerta ke e ladno,pa ke ti donesam i jorgan ajde...temperaturata ti e od -2 do 3 stepeniОкеј. Фала многу.
А има некој инфо за издавање соби од куќа?!![]()
:pos2::pos2::pos2:Не, Струмица не е туристички град и не се издаваат соби на ден, два, пет.. евентуално во мотелите, али за нив немам никакви информации да ти дадам, ниту знам како се викаат, пошто се надвор од Струмица, близу атрактивните места (пр. водопадите).

не верувам дали има место веке во хотел во било кој

Еми има време до тогајска, дек сакаш там ќе бираш за спиене... сега е гужвата.Хех абе океј не ми е мене за карневалот. За жал на карневалот нема да присуствувам, ама би требало за Велигден да ве посетам.![]()
Хотел Илинден!Луѓе едно прашање. Кои се цените на хотелите и на приватниот смештај во Струмица за една вечер?!

Ќе разгледам што нудат па ќе се одлучам.