Струмица

Ni znam so pee, ni me interesira.

Ama uste samoto ime BORO CORBA kazuva se.:uvo::uvo:
И јас ка бех помалечок така викаах за Чорба, посебно ка ми кажаа за песната Остани Џубре до краја, ама се мене мислењето сега мош самио човек Боро Чорба не го ценам толку ама песните ептен. А ного таков народ сме, право напаѓаме и не ценаме мислењето на друг, ама ај...

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
добро де не се лутете дај кажете кај е тој град Струмица? кај се наоѓа? јас знам за едно блато и село поголемо струмица, Имаше таму една фабрика герас цунев,коњи и цигани колку сакаш,а уствари ако се смета за град тие 300 квадрати у центар на село Струмица тогаш ок

тоест да бе тоа беше градот на чумите и хомосексуалците:pusk: Али тоа само така го викаат демек град иначе село е бе

добро де не се лутете дај кажете кај е тој град Струмица? кај се наоѓа? јас знам за едно блато и село поголемо струмица, Имаше таму една фабрика герас цунев,коњи и цигани колку сакаш,а уствари ако се смета за град тие 300 квадрати у центар на село Струмица тогаш ок

тоест да бе тоа беше градот на чумите и хомосексуалците:pusk: Али тоа само така го викаат демек град иначе село е бе
Заушките ескалираа во шизофренија.:pos2::pos2:

Дете, абе ој измиј си главата.

Шом го знаеш Герас Цунев значи дека добро га:toe: знаеш Струмица, можно е мајка ти да работела таму.

Значи ако си ја пунел, знаеш Струмица дека е град. Пошто ако мислиш дека си пунел селанка, и ти си селанец и селски деца ке имаш:pos2::pos2:

Знаат ли те на тебе дома бе ? ? а знааат ли те?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom