Струмица

Рано е оште за карти и такви работи , ама неможам да дочекам да дојде тај пусти 4ти март.Каква ти нова година,таа е најлуда вечер у годиинта....

Осеќам пак ќе бидат Никифор, Ицко (респект, ама од хаус ми е доста веќе)...

Да дојдат DJ Shah или пак Super8 & Tab да га напраат интересна. :vozbud: Ама ного сакам... :pos2:

Лани 19та беше лудница, ама сумљам за таа година.

Обливион гледам се се бунаш за музиакта у селект не ти одговаре, Ја ти форумо случајно видех може да пишаш какви траки да се пуштат т.е предлози
Тука

Обливион гледам се се бунаш за музиакта у селект не ти одговаре, Ја ти форумо случајно видех може да пишаш какви траки да се пуштат т.е предлози
Тука

Интересно... :vozbud: Ај ќе пишам. Не оти нешто од тва шо ќе го пишам ќе го пуштат, ама барем ќе се обидам. :)

EDIT: Заеби, гледам од ноември нема админо одговорено там. :)

Лани 19та беше лудница, ама сумљам за таа година.

Иљо беше најсмех. :pos: Народо мине, он низ них скока. Осеќам таа вечер ного народ го мразаше. :pos:

Незнам дали одговарат на пораките ама гледам отвориле се ги темите. Иначе страната га аплаудират редовно мислам со слики,настани ..

и полани и лани у 19 АК47 лом праве, а лани у мафката беше Chris Lawyer и мака ми е ного шо не ојдех, тешко ми е:nesvest:

Да не го знаа некој сајто на 19ката как е?

Абе на келнерто на мајците им пише нешто од задната страна доле,има некој сајт ама ич не ми текнува как беше...:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom