Струмица

јас сум на адесел и немам мака .. брз е интернето

кабелнет ...последните 3-4-5 месеца јас немам видено попартал интернет.вклучувајки го у денешниот ден :)
а кој е телекабел да ми разјасне некој работички ...(контакт ми )

Кабелнет стварно е тапа... ќе се префрлам чекам да ми истече до јануари ми е платен... :tapp:

Јас у Скопје од комшиите фаќам wireless со 600 кб у сек шо даунлоадира за безпари, а тука плаќам за 60 кб даунлоад 800 ден... Заеби тва... уште тај месец е платен и sign out после.

Јас у Скопје од комшиите фаќам wireless со 600 кб у сек шо даунлоадира за безпари, а тука плаќам за 60 кб даунлоад 800 ден... Заеби тва... уште тај месец е платен и sign out после.

Sakas da kazes oti ke ima SIGN IN kaj komsiite? :smir:

Сакам да кажам оти ќе го исклучам интернето од кабелската и ќе терам до кога може со на комшиите интернето. Фаќам и резервни мрежи од по 300 кб сек... така да нее проблем. За беспари арно е. :)

Хеј, вечер у селект или платинум ке има ли некој или најнормално ке е?

Почнани се од кај Карпош јас как шо разберах, така ми кажа еден другар шо живее тама... за кај мене моѓ ќе стигнат после нова година, кај старјо кружен ток :)
да видеме шо ќе напраа бат кире :)

Почнани се од кај Карпош јас как шо разберах, така ми кажа еден другар шо живее тама... за кај мене моѓ ќе стигнат после нова година, кај старјо кружен ток :)
да видеме шо ќе напраа бат кире :)
Бат Кире как шоо спор ќе закаснее на сопственио погреб..чеки го там кај март..

:pos2: тава викам и јас, има и него и работницте да ги домакнам тука ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom