Струмица

Иначе ЧАФКИТЕ шо ги спомнах у некој претходен пост се однесуваа на ЧАФКИТЕ. Мислам ак знаате едни црни никакви птици?!?! Шо ги има у Струмица дека и да одаш. И може да те напраат дедо снешко. :vozbud:
Не мислаах на женските,ееееееее таман работа. хахах
Атом-Ант добра идеја со каменте, аааама поарно со некој снајпер. Пиу ПИу :vozbud::vozbud::vozbud: Нооого ме нервират :)

Иначе ЧАФКИТЕ шо ги спомнах у некој претходен пост се однесуваа на ЧАФКИТЕ. Мислам ак знаате едни црни никакви птици?!?! Шо ги има у Струмица дека и да одаш. И може да те напраат дедо снешко. :vozbud:
Атом-Ант добра идеја со каменте, аааама поарно со некој снајпер. Пиу ПИу :vozbud::vozbud::vozbud: Нооого ме нервират :)

Tva kazi mu go na tipceto pogore so ne cita prethodni postovi a pisa gluposti,so znaa on so se cafki ili koj bil Hickok?

Ќе ти дадам една петарда од тии ,,дечја среча,, фрли под дрвото и да вииш шо ке стане после... После ке се молаш да видаш чафка :pos:

Е ај де кажи некооо тема, :toe:.

Ја читам у општи муабети.. за спонзоруши..
Нели мислате тај бизнис е баја развиин у струмица..

Ја читам у општи муабети.. за спонзоруши..
Нели мислате тај бизнис е баја развиин у струмица..
не даа развиин тај бизнис.. мама еба:) само кола частовка и легнана е

Abe aj na temata za sponzorusi komentirajte za nih a ne tuka:)) A so se odnesuva do 4afkite i mene me nervirat...pa cel centar e ispuseran od nih teeeeeee ne e ferco :D

Ај чим сакате за них ке гувораме..
најјакоо ко ке заврне дош, ного уво мирисе :toe:

Де бе згади ми се .. ц ц ц ..
абе не се лути саа шо прааме таков мабет ама таа се вистинта.. ни праме мабет за струмичките спонзоруши.

до шо дојде, за чаФките да прааме маабет!
Да не сакате по 50 евра да плаќат и они сиротките коо те праат снешко!?
Се сеќавам баш имаше еден човек даваше 50денара за утепана чафка:tapp:
И ај според тебе, ШО БИ БИЛО НАЈПАМЕТНО ДА СЕ ПРЕВЗЕМА ЗА ЧАФКИТЕ ДА НЕ ТЕ СЕРАТ?:uvo:
МИСЛАШ АК ГИ ОТЕПАМЕ СИТЕ (шо не би требало некој здрав да помисле на тва) НЕМА ДА ДОЈДАТ ДРУГИ И ЌЕ СЕ СТАВЕ ТОЧКА НА ТАЈ ПРОБЛЕМ?
Мислам дај размислејте 2 пати пред да пишате нешто такво:oftopic:

до шо дојде, за чаФките да прааме маабет!
Да не сакате по 50 евра да плаќат и они сиротките коо те праат снешко!?
Се сеќавам баш имаше еден човек даваше 50денара за утепана чафка:tapp:
И ај според тебе, ШО БИ БИЛО НАЈПАМЕТНО ДА СЕ ПРЕВЗЕМА ЗА ЧАФКИТЕ ДА НЕ ТЕ СЕРАТ?:uvo:
МИСЛАШ АК ГИ ОТЕПАМЕ СИТЕ (шо не би требало некој здрав да помисле на тва) НЕМА ДА ДОЈДАТ ДРУГИ И ЌЕ СЕ СТАВЕ ТОЧКА НА ТАЈ ПРОБЛЕМ?
Мислам дај размислејте 2 пати пред да пишате нешто такво:oftopic:

Аууууууу извини градоначалнички стројнику. Извини мнооооогу мнооогу. :vozbud::vozbud::vozbud: Јас си пишах шо мислат другите как да се реше тај проблем, оти стварно само тва го грде градо. Нека превземат нешто, незнам кога беше (по од рано) сечеа дрвата и немаше толку. Нешто у тај стил да превземат. А за тепане знам оти не е возможно, мислам јасно мииии.
А на тебе ако не ти пречат, не е случај со другите. Јас си кажувам за мене.:helou:

Најного ги има горе кај тај маленкио парк кај собранието. На вечер там не се оде оти може да те намаа градушка од ведро небо :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom