Струмица

5ти сме, има време. :helou:

Шо е бе финтта со тие пешачки неможам да ве сфатам.
Абе ако не поминеш по пешачкиот ако си подалеку од него тогаш ако те види полицаец ке ти пише казна или покана тама да одаш да ти држат час.

пишаа ли ти казна ?
Не бе, ми кажаа оти треба да одам там дек шоо интел на час, па ке видиме може да ми дадат тама казна.

Абе шо се замараш и ти па, јас на првата кривина го скинах тај листо боле ме ку*о.

омг х фајр па ти си .... как може там да ти дадат казна
хахахаха
лажаш сушаш ...или живееш во некој цртан филм

омг х фајр па ти си .... как може там да ти дадат казна
хахахаха
лажаш сушаш ...или живееш во некој цртан филм
омфг, озбилно бе ај не веруви саа ти шо да ти кажам, не ми пиша казна полицаецо, само покана оти треба да одам тама на час!!!!

ама и полицајците си го ладат:pos2::pos2:Им текнало на час как да одаш по пешачки божее...дека ојде свето...:pos2:

омфг, озбилно бе ај не веруви саа ти шо да ти кажам, не ми пиша казна полицаецо, само покана оти треба да одам тама на час!!!!

:helou: кОрнчО

разберааме се некак :) или пак не

Сите утре пакувајте, палејте патките одаме у Интел на часове.:pos2:

Metono1[mkd];1829947 напиша:
Сите утре пакувајте, палејте патките одаме у Интел на часове.:pos2:

Аман бе и на тебе да не те "покании"? :)

Е арно деее.. шо било
Ке ооте ного јасно, па у курац не сте 11 год. Се знаа как се мине на пешачки.
Утре/другиден ке ооте накај некој европски град, и шо? Треба да ве згазат на 3 метра од пешачкио как шо се возе там по 100 default.

Е арно деее.. шо било
Ке ооте ного јасно, па у курац не сте 11 год. Се знаа как се мине на пешачки.
Утре/другиден ке ооте накај некој европски град, и шо? Треба да ве згазат на 3 метра од пешачкио как шо се возе там по 100 default.
Работта е шо тама ќе пазе дека оде, ќе мине на пешачки, а тука јооок :). Иначе јас претпочитувам да си минам на пешачки :baeh:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Хаха.. арно ви кажува.Јас у повеке наврати така . У белград обележан премин стоот 50 души за да поминат на пешачки јас од доле минам тииииит свират по мене хахахах... у дубровник ке ме согазаа скокнах преку едни ланци тама да поминам пато ... :nesvest: арно не ме виде некој

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom