Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе ако не поминеш по пешачкиот ако си подалеку од него тогаш ако те види полицаец ке ти пише казна или покана тама да одаш да ти држат час.Шо е бе финтта со тие пешачки неможам да ве сфатам.
Не бе, ми кажаа оти треба да одам там дек шоо интел на час, па ке видиме може да ми дадат тама казна.пишаа ли ти казна ?
омфг, озбилно бе ај не веруви саа ти шо да ти кажам, не ми пиша казна полицаецо, само покана оти треба да одам тама на час!!!!омг х фајр па ти си .... как може там да ти дадат казна
хахахаха
лажаш сушаш ...или живееш во некој цртан филм
омфг, озбилно бе ај не веруви саа ти шо да ти кажам, не ми пиша казна полицаецо, само покана оти треба да одам тама на час!!!!
Metono1[mkd];1829947 напиша:Сите утре пакувајте, палејте патките одаме у Интел на часове.:pos2:
Ja znaas li Strumickata pogovorka: KOO KE MI DOJDES KE MI DONESES A KOO KE TI DOJDAM KE MI DADES?Koo se veke pokaneni ke treba i nekoo poklonce da odnesatАман бе и на тебе да не те "покании"?![]()
Јас сум на 20ти Ноември. :nesum:Metono1[mkd];1829947 напиша:Сите утре пакувајте, палејте патките одаме у Интел на часове.:pos2:
Работта е шо тама ќе пазе дека оде, ќе мине на пешачки, а тука јооокЕ арно деее.. шо било
Ке ооте ного јасно, па у курац не сте 11 год. Се знаа как се мине на пешачки.
Утре/другиден ке ооте накај некој европски град, и шо? Треба да ве згазат на 3 метра од пешачкио как шо се возе там по 100 default.