Струмица

малее, на таа масата десно од еленчето, кај таа дотката со црвенио гердан имаше еден ноооого згоден батко,тај беше дојден со неа, мале каков беше аххххх...На таа слика баш го нема, мош е ојдел до ВЦ. Де провери да не го имаш на некоо друга сликичка плиис, застанан на таа маса...:se_ molam:kesa:

малее, на таа масата десно од еленчето, кај таа дотката со црвенио гердан имаше еден ноооого згоден батко,тај беше дојден со неа, мале каков беше аххххх...На таа слика баш го нема, мош е ојдел до ВЦ. Де провери да не го имаш на некоо друга сликичка плиис, застанан на таа маса...:se_ molam:kesa:
Trebalo na mojta masa da te viknam....na masata deka so bese obezbeduvanjeto do sipkata ama ne se gledam od nego em ke si stooose do tipo:D:D:D::D:D:D:D:D A inace ubavo si pominah na Elena.Ak ne mi bese rodendeno ni na nea nemase da odam(potocno da izlezam)

Hehe јакичко беше на Еленчето немам зборове убава е ама ме изнервира со едно почна од Тошката да пее абе шо има него сегде да го мешат демек сите толко го сакаа па сега жалат,он им беше најголема конкуренција и повеќето му љубомораа а сега се прават вистински другаре ама ќееф ми беше ко микрофоно и се расипа и тава баш од Тоше ко пеја.

Hahahahahhh ama uste pojako e so i pomognaaa STRUMICKITE FRAERE mislam znaate za koj stanuva zbor ako beete tam

Де бе правејте озбилен мабет да ве е.. еклер частам.
На ценатаро има нормално народче.. има и баја на кафе.. сите тренаркички, релаксирачки. Свеж ваздух..
Искрено и јас еxtreme така од другите најного го поштувам..
плус.. има удрано гром и нагоре, кај крсто шо е..у една кука, как шо разберах од комшиите..
Грешка си разберал, кај крсто горе нема ништо. :jaj:

^ На тама живеем.. 200 м понадоле.. ке ми га покажуваа куката ко минах низ тама.. ама мрзаше ме.. не сам некоо баба. :D

Hehe јакичко беше на Еленчето немам зборове убава е ама ме изнервира со едно почна од Тошката да пее абе шо има него сегде да го мешат демек сите толко го сакаа па сега жалат,он им беше најголема конкуренција и повеќето му љубомораа а сега се прават вистински другаре ама ќееф ми беше ко микрофоно и се расипа и тава баш од Тоше ко пеја.

да, согласувам се, на мене лично ми го расипа расположението ка зема од тоше песни да пее, некак весело беше, се додека не почна таа ГРОМОВИ НА ДУША и се знаа право сите на шо помислуваме.некак такви песни шо потсеќат на болка не се за веселене у кафич.

да, согласувам се, на мене лично ми го расипа расположението ка зема од тоше песни да пее, некак весело беше, се додека не почна таа ГРОМОВИ НА ДУША и се знаа право сите на шо помислуваме.некак такви песни шо потсеќат на болка не се за веселене у кафич.
Шо има да пее и тава 2-3 песни мора ли сегде него да го спомнуват сакат на негова слава да се прославуват виде у почетоко никој не и пееше:pos2:

Нема веза .. не само Елена.. сите шо бее у селект од елвир до кристини до елени до јовани сите се пејале од тоошто. Лично сам слушал од сите.. освен некни елена. :)
А шо и е филмо незнам.. :toe:

Нема веза .. не само Елена.. сите шо бее у селект од елвир до кристини до елени до јовани сите се пејале од тоошто. Лично сам слушал од сите.. освен некни елена. :)
А шо и е филмо незнам.. :toe:
Јас па само на елена бех :pos2: филмо им е да виде народо колку им е "мака" за Тошката

^ Сакат да се прослават преку него ебати провинцијалците..

затава нема стандард македонската естрада.

Едит: забурих и тиии next time пејаа песна од него..

pa duri i na profilo na hi5 ima napisano komentar pod edna nejzina slika u stilo demek " ostavajte kolko sakate komentare ama tose e eden i edinstven"...neznam kakva vrska ima tose so nejnio profil na hi5:raz:

Па затва почнаа да организират и хуманитарни концерти дека беа ко Тошето организира туку после него сите хумани излезеа.Глупаци се сите затава не поднесувам ного народ од нашта естрада

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Elena ko zema da pituva od publikata koo pesna i ne znam koj tresna Moj dilbere..tipkata kak da ne slusna se zavrte i pocna da pee nesto drugo....izgleda tva ne i odgovarase hihihihihi

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom