Струмица

pa duri i na profilo na hi5 ima napisano komentar pod edna nejzina slika u stilo demek " ostavajte kolko sakate komentare ama tose e eden i edinstven"...neznam kakva vrska ima tose so nejnio profil na hi5:raz:

ај пиши ми на пп да и видам профило на хи5

јас га гледах иако сам женско јакичка е мора да признаам:pos2:малце е пнка ама стегнана е нема шо:baeh:

E ako e p'nka,da ima sho chovek da fate a ne ako legnesh vrz nea kak vrz radijator da si legnal :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Ахам. Значи тка, кајгана собиранка ке има таа сабота. Оде ли му се на некој?

Најпрво, да се договораме ако некој има кола, со него да одаме, и помалко трошок да ни излезе.

А со комбенце да не знаа некој колку пари е отприлика?

Не прај смешки, со какво комбе, кој толко ќе оде? Не е само да се каже "одам" и после да зафркнеш работа, значи ако некој има да се понуде со кола, да одаме со него и после тава да се вратаме, ок, ако не, живи и здрави бидејте.

Потато, ти ли можеш да го организираш комбето ако се пријаваме 14 души?

Ако да, почнуваме да се пријавуваме, ако се собереме 14 души, ќе договораш, ок?

1. Кискино

Јас денеска бех, со кола ако одате у еден правец е 500 ден. пред автобуска чекат коли и може право и за враќане да се договорате.
За жал не можам да одам у сабота. :(

Не прај смешки, со какво комбе, кој толко ќе оде? Не е само да се каже "одам" и после да зафркнеш работа, значи ако некој има да се понуде со кола, да одаме со него и после тава да се вратаме, ок, ако не, живи и здрави бидејте.

Абе да у право си. Саа 20 души ќе кажат идам идам а после нигде ги нема. Утре најкасно ќе напишам јас дали сигурно ќе одам. Незнам зашо ама ми изгледа како да оде баја народ :)

Луѓе можно е јас да одам :) ама не зависи од мене, туку од друштвото, другарките и другарчињата. Ако веќе се договораме да идаме сами ќе се организираме. Така да јас не се пријавувам а можно е да се видаме таму и убаво да си поминаме :helou::helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom