Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ке оде ли некој вечер на еленчето у селект
Да да, јас баш влеваах у собата, и дрмна, од акл ме искара. Право одма и Интернет снема.Осети ли ударецо? Баја беше блиско (тук тај дел на градо кај н.в.)
Pojasnuvaj kakva linija oti chovecite mozat se da pomislat za tebe ,ognena linija ili bela linija?А јас па се враќаах од едно место, вонка бех и пред мене една линијаБРАООО
Каква линија :pos2: Гром (од небото се појави, траеше 1сек. и после нешто трешти или поточно се слушна Браооо :pos2Pojasnuvaj kakva linija oti chovecite mozat se da pomislat za tebe ,ognena linija ili bela linija?![]()
I snema struja!!!Каква линија :pos2: Гром (од небото се појави, траеше 1сек. и после нешто трешти или поточно се слушна Браооо :pos2![]()
Е тава незнам после 5 мин си дојдех дома имаше. Мислаах да не е удрил гром во на тв канал вис предавателот ама грешка сум бил оти виде ми се нешто чудно там :wink:I snema struja!!!
Море шо викате да се проба у Струмица да се донесе нешто вонсериски како доле клипо.
http://www.youtube.com/watch?v=thytrWjbVpQ&feature=related
beeme na elenceto...jako bese...ama cicka ne videeme...j'zk![]()