Струмица

ке оде ли некој вечер на еленчето у селект

Осети ли ударецо? Баја беше блиско (тук тај дел на градо кај н.в.)
Да да, јас баш влеваах у собата, и дрмна, од акл ме искара. Право одма и Интернет снема.

П.С. Има ли некој на центаро или слабо?

А јас па се враќаах од едно место, вонка бех и пред мене една линија :vozbud: БРАООО

Pojasnuvaj kakva linija oti chovecite mozat se da pomislat za tebe ,ognena linija ili bela linija? :vozbud:
Каква линија :pos2: Гром (од небото се појави, траеше 1сек. и после нешто трешти или поточно се слушна Браооо :pos2:)

Е тава незнам после 5 мин си дојдех дома имаше. Мислаах да не е удрил гром во на тв канал вис предавателот ама грешка сум бил оти виде ми се нешто чудно там :wink:

Де бе правејте озбилен мабет да ве е.. еклер частам.
На ценатаро има нормално народче.. има и баја на кафе.. сите тренаркички, релаксирачки. Свеж ваздух..
Искрено и јас еxtreme така од другите најного го поштувам..
плус.. има удрано гром и нагоре, кај крсто шо е..у една кука, как шо разберах од комшиите..

beeme na elenceto...jako bese...ama cicka ne videeme...j'zk:vozbud::vozbud::vozbud:

Еее Кој ти вика, чат пат сакаа тии циците да рипнат ама оп она ќе ги фате и ништо. Ама стварно е ного убава, а и добра атмосфера направи посебно ка пеја песни од Тоше и стари Македонски песни. Ај еве ви и една слика од нее...

144xn8.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom