Струмица

Абе се убаво, ама помалко од 2000 ден. да истрошаш тешко. А и јас би сакал да одам ама ного е далеко у пм

Абе се убаво, ама помалко од 2000 ден. да истрошаш тешко. А и јас би сакал да одам ама ного е далеко у пм

Зашо бе толко ного? Може и со помалко да поминаш. Нема да прааш де тва да зеем де тва де тва...

Јас ке ви кажам до утре најкасничкичкичко дали ке идам.

ми нели ти требат пари за превоз натама натука...да јадаш најмалце 2... у кафичо на собиранката нема да пииш 2-3 сока/пиво... после има афтерпарти...

Минимум 2000 ден бе, нема шанси со помалку да прекараш ...
Како што кажа Енерџи

Ти ако имаш желба да одеш а немаш пари и кредит ќе подигнеш:)
Точно, ќе се снајдеш некак. Јас иначе направих една така, површна пресметка:
Ако сме 10 души у комбето - 400ден одене враќане
Тама мислам не би требало повеќе од 250ден на јадене да истрошаш
1000ден мислам таман е-малце и повеќе ми изгледа, за у АЛО АЛО па и за афтерпартито.

*би требало до после да кажам дали идам сигурно!

^ ak сакам да дојдам, за пато натам и навам треба само 400 или 400 еден правец? :pipi:

^ Па Потато како шо кажа, 14 души 4000ден Напред Назад. Е саа јас така си кажах 10 души, ако сме 14 па, излева негде по 290ден(шо е супер).

^ Па Потато како шо кажа, 14 души 4000ден Напред Назад. Е саа јас така си кажах 10 души, ако сме 14 па, излева негде по 290ден(шо е супер).
Еии доброо сега ке излезе и со 700 ден ке поминаме. Да не е мислил само во 1 правец? :toe:

У два правци, ама не знам дали ќе биде слободен у тај термин, оти сакате да останате до касно така?

Ама сите комбина се тука негде, 5000 најного, пак е ного поефтино од автобус.

Епа ај види ак моош да го најдаш тај човек и пити го как да се напраа тва.

А да одате со Зоки Малинов ? :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Тиа шо го знаат, знаат за кој говорам. :pos2::pos2::pos2:

А да одате со Зоки Малинов ? :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Тиа шо го знаат, знаат за кој говорам. :pos2::pos2::pos2:

Najludio sofer....ka odiime za Skopje na utakmicata kosarka, me pomoca od smeh...Cista Legenda:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom