Струмица

Арно не ми текна и на мене денеска да се испотепам, дено ми беше крш. Ама колку и да ми е крш немам срце да се утепам. :pos2:

П.С Шо е фин'тта со таа песната горе, цело време чекаах да скокне тај од зграата ама ништо. :pos2:

Аман бе човеци шо таа работа еден ден ме нема и сите се испотепале право :),Само шо си дојдех и има шо да видам ццц шо бидело тама кај Џордан кој биле тии шо пробале да извршат самоубиство и колко има мртви?Аман бе оти така ццццц.

Арно не ми текна и на мене денеска да се испотепам, дено ми беше крш. Ама колку и да ми е крш немам срце да се утепам. :pos2:

П.С Шо е фин'тта со таа песната горе, цело време чекаах да скокне тај од зграата ама ништо. :pos2:
Песната се вика Mad World.

и јас разберах оти е 21 год а не оти е 13 вчера раскинала со дечкото и џитнала се

Направиле саа екси ке скока од ного високо јаваш јаваш од покриво зааашгуп...

незнам шо ги поттикнува да прават такви работи ама некои викат оти денеска е и полна црвена месечина :nesum::nesum::nesum: да нема некоо влијание?

Направиле саа екси ке скока од ного високо јаваш јаваш од покриво зааашгуп...

незнам шо ги поттикнува да прават такви работи ама некои викат оти денеска е и полна црвена месечина :nesum::nesum::nesum: да нема некоо влијание?
На мене ме потсека на филмо The Happening.:vozbud:

Дај не си правејте сеир од такви работи...луѓето што се одлучуват на тоа...се со ментални проблеми..од подолга историја или моментално прегорување на осигурачи...здрав човек не посегнува по својот живот..Жално е времето во кое живееме..стресно е и ќе има уште такви случаи...

Добро луѓе шо бива со тие дисперзираните паралелки ќе ги има или не? За 5 дена се уписите одам вчера во Министерство за образование подрачната единица и таа там ми вика не знааме ништо ништо нема кажано до саа. Тава на заебанција да не излезе работата...

има ли некој шо уче у каубојското ? кога е уписо за да се запишуване 2рио ...

Мислам оти нема втор уписен рок за запишуване. Оди со документите у школото кај секретарката или кој било, кажи оти сакаш да се запишаш па ќе те упатат :)

и јас разберах оти е 21 год а не оти е 13 вчера раскинала со дечкото и џитнала се
24 год. е. и нема веза тва шо викаш дека заради дечкото се џитанала,оти немаше дечко как шо знам јас.А точно е дека мајка и е гинеколог.

24 год. е. и нема веза тва шо викаш дека заради дечкото се џитанала,оти немаше дечко как шо знам јас.А точно е дека мајка и е гинеколог.
На кој шо мо текне говоре.. некој вика 14 години некој 13.. а и на мене ми кажа еден другар шо бил од нејната мала оти била 24 години :toe: а зш се џитнала она си знаа.

24 години најточно какви 13-14 години, нема врска тоа.
24 год. најточно.:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom