Струмица

Дооообрите девојки не го прават тоа!
Дооообрите девојки не го прават тоа, не, не, не, не!!!!!!
Дооообрите девојки не го прават тоа, сигурно!

Пеја на времето чичо ви Дарио пред да стане шлагер пејач, пред едно 25-6 гудини...

Ќути ма, ми кршеш филмо. :P

А шо? Мер нее така. Цела Македонија иде у Струмица оти знаат оти струмичанки најлесно дават. Нељее така?

Струмица. <3 Град на најлесните жени во Македонија.

1. Торчо, велкам бек. Уи миссд ју!
2. Торчо не е од Ново Село, ај рипит: Торчо не е од Ново Село.
3. Еднач посветих цела тема на „струмичките девојки“ и ги опишах како најскапи и најбанални у смисол на парадоскални према природата поради тва шо: скапи се, терат ного а у исто време и ич, а не дават ич а у исто време и ного дават. Иф ју ноу уат ај мин. Ипак, уникатето и тие шо делат га прават убавината :back:

п.с. елвис бе!!!!!! која фаца мамата...

@hsi: као, се знаеме?

....зашо да не бе? Елвис владее. Братучед ми се вика Елвис и не, не е ѓуптин, само што живее во швајцарија. Како и секој друг син на чистачки и пепело-тресачи во германија & co.

Ќути ма, ми кршеш филмо. :P

А шо? Мер нее така. Цела Македонија иде у Струмица оти знаат оти струмичанки најлесно дават. Нељее така?
Не е така како што мислиш.

@hsi: као, се знаеме?

....зашо да не бе? Елвис владее. Братучед ми се вика Елвис и не, не е ѓуптин, само што живее во швајцарија. Како и секој друг син на чистачки и пепело-тресачи во германија & co.
Чек ми проуфајл!

Е да де, за тај елвис праваах маабет. Он и неговата нежна фаца... оште ми текинат инсерте од мазгал, муабет и гужвата после :)

само можам да кажам дека некој како х фајр се повеке ги има на форумот си пишат как им одговара...значи или мозоко некоја жичка се прекинува или изведуват нешто...( не да ме сфаташ погрешно ама тргнуваш по тие патишта , за х фајр)

бај д веј : не се сите зејнани по пари нека ви е јасно...
значи дојди пробај види па кажи ... и јас можам да говорам за марс и да тресам глупости

Кој бе не се зејнани, 10 посто од них само се нормални шо сакат љубов. Другите се материјалистки ненормални, затва и повекето се без дечковци, се занесуват и чекат да ги закарат со маторо или коолта или ....:tapp::tapp:

Јас па мислам оти струмичанки си се ок девојки, да бидеме искрени како можат да бидат материјалистки коо повеќе од них потекнуват од богати фамилии, ништо не им фале. Коо ќе видаш скоро сите имат моторе адидаски патки саатове по рацете и сл. работи. Иначе струмичанки се жалат оти струмичане не се однесувале увво, моја другарка вика „кој бе? струмичане? клошари, додека не испии 2-3 пива нема храброст здраво да ти напраа“ и сл маабете. Јас сум струмичанец и не припаѓам у таа група.
:smir:
Иначе има посебна тема за струмичанки така да там коментирајте.
Тука за Струмица. :helou:

Јас па мислам оти струмичанки си се ок девојки, да бидеме искрени како можат да бидат материјалистки коо повеќе од них потекнуват од богати фамилии, ништо не им фале. Коо ќе видаш скоро сите имат моторе адидаски патки саатове по рацете и сл. работи. Иначе струмичанки се жалат оти струмичане не се однесувале увво, моја другарка вика „кој бе? струмичане? клошари, додека не испии 2-3 пива нема храброст здраво да ти напраа“ и сл маабете. Јас сум струмичанец и не припаѓам у таа група.
:smir:
Иначе има посебна тема за струмичанки така да там коментирајте.
Тука за Струмица. :helou:
Повеќето такви работи се "заработени" со најстарата професија..а за тоа што алкохолот е станат социјален лубрикант си во право...прво се подмачуваш после викаш...
здраво мури..ја ти за патики.:pos2:

Абе точно ли е оти се фрлила некоја женска од зградата над Џордан...Имала 12-13 години!!!

Саа кажаа на А1 на вестте, изгледа точно е!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom