Струмица

13 години била момичката, пред околу 1 саат се фрли од таа зграата на булеваро Маршал Тито, ја саа кажаа на вести оти уште трујца други пробале да извршат самоубиство...

Шо се случува со струмичане бе? Нешто не е ОК работата. 2 самоубиства и 2 обида за самоубиство ?!?!?!

Мислам дека се три обиди и еден несреќен случај..типчето со шлајферицата..шо си ги отворил градите..не е обид за самоубиство(кој е толку глуп)....ама сепак бројката е страшна..

Ц,ц,ц... тај народо почна да скрејнува. Да тее страх вонка да излезаш, да не ти падне на главата некој.

Иии мамата.. саа станувам од попладневната дремка и шо да прочитам. Страх мее да нема нешто у тај ваздухо.. Ааа вечер ќе си одмарам изгледа.

Денеска стварно Бог да чува, тава у Струмица тешко се дешава, брееј 4 случаја.

Црн вторник во струмичко. Две лица си го одзеле животот, а две се борат за него во медицинскиот центар во Струмица.
Најмладо е 13-годишно девојче, кое околу 17 часот и 30 минути попладнево, го преживеа падот од покривот на петкатница, на булеварот Маршал Тито во Струмица. Увидот на полицијата се уште трае и тој треба да го даде одговорот на прашањето дали се работи за самоубиство или несреќен случај.
Во критична состојба се наоѓа и маж од селото Едрениково, кој со машина за брусење денеска си го расекол градниот кош.
По својот живот посегнал и 57-годишниот М.И. од Струмица, тој со труење си го одзел животот.
И 21-годишна девојка од Радовиш, со бесење денеска си го одзеде животот.
Мотивите за самоубиствата не се познати, бидејќи полицијата се уште работи на расветлувањето на четирите случаи.

Ненормален народ, значи.. ццц
Изгледа тај со брусалицата сакал да се самоубии, божее :)

Как шо разберах момичката не била 13 години туку 21 или така нешто и се вика Драгица. Изгледа А1 имат погрешна информација, не знам ни јас сигурно, така чујах саа. Внука е на едни човеци шо живеет у мојта мала. :icon_conf

Црн вторник во струмичко. Две лица си го одзеле животот, а две се борат за него во медицинскиот центар во Струмица.
Најмладо е 13-годишно девојче, кое околу 17 часот и 30 минути попладнево, го преживеа падот од покривот на петкатница, на булеварот Маршал Тито во Струмица. Увидот на полицијата се уште трае и тој треба да го даде одговорот на прашањето дали се работи за самоубиство или несреќен случај.
Во критична состојба се наоѓа и маж од селото Едрениково, кој со машина за брусење денеска си го расекол градниот кош.
По својот живот посегнал и 57-годишниот М.И. од Струмица, тој со труење си го одзел животот.
И 21-годишна девојка од Радовиш, со бесење денеска си го одзеде животот.
Мотивите за самоубиствата не се познати, бидејќи полицијата се уште работи на расветлувањето на четирите случаи.

Ај шо се џиткат низ тераасте, па почнале и со шлајферици у градите да се акат.
Страшна работа.
Не е смешно.:nenene:

Как шо разберах момичката не била 13 години туку 21 или така нешто и се вика Драгица. Изгледа А1 имат погрешна информација, не знам ни јас сигурно, така чујах саа. Внука е на едни човеци шо живеет у мојта мала. :icon_conf
Јас разберах оти мајка и била познат гинеколог..

Јас разберах оти мајка и била познат гинеколог..

И јас чујах саа такво нешто...
Ццц само дезинформации се шират, никој ништо не знаа сигурно, саа па излезе оти не била таа шо ми кажаа на мене. :nesum:

Ај за струмичане една песна поврзана со денешните случки:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom