Струмица

Пишам у врска со мојо претходен пост, за бендо шо питуваах. Сакам да си се изјаснам да не ми теже на душата. Не знајаах оти се секташки бенд, и не сакам погрешно да ме сватате не сум член на секта. Толку.

А иначе бил е некој на св. Илија змии има?:wink:

Пишам у врска со мојо претходен пост, за бендо шо питуваах. Сакам да си се изјаснам да не ми теже на душата. Не знајаах оти се секташки бенд, и не сакам погрешно да ме сватате не сум член на секта. Толку.

баш caбајле бех немаше ни 1 :)
поранко бех ниедна не видеeме
Сигурно нема да одаш ти понајжешкото :)

Де малце објасни каков секташки бенд ? Некој црковни глупи песни ли пеет, или некој сатански ?

Имаше едни у Охрид, свираа тама нешто как индијанци беа облечани, да не се тиа ?:vozbud:

Де малце објасни каков секташки бенд ? Некој црковни глупи песни ли пеет, или некој сатански ?

Имаше едни у Охрид, свираа тама нешто как индијанци беа облечани, да не се тиа ?:vozbud:
Досадни се тие со сектата веќе аман.. одамна ги има и на тв ги даваа порано ного ме нервират :tapp:

Струмица. <3 Град на најлесните жени во Македонија.

Па не велам дека не се супер, само велам дека се лесни цури. Многу лесно шират ножиња, особено на странци. Ајде, ајде девојче, посегни со штиклите кон ѕвездите. Бате Елвис ќе те части грин карта за америка или германија. :D

Па не велам дека не се супер, само велам дека се лесни цури. Многу лесно шират ножиња, особено на странци. Ајде, ајде девојче, посегни со штиклите кон ѕвездите. Бате Елвис ќе те части грин карта за америка или германија. :D
Шо сакаш да кажеш оти ти си странец и ти дават сите струмичанки? Абе ај не се глупирај оди пиј у селект брејзер од бостан :pos2: Ај например и да се леки шо толко ти прече тва на тебе?

Па дали некаде напишав дека ми пречи? :/ Напротив, заштедува многу труд.

Типичен Словенец т.е селандура.

шО сакаш да кажеш? оти возаш мерцедес или ауди или бмв на лизинг и се праваш фраер низ струмица ? хаха...арно ти кажаа оди пиј брејзер од бостан.

И ка го питат у Селект шо ќе пии, вика СТРУМКА :) И стига, обрнејте маабето :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom