Струмица

Ти па шо имаш толко против човеко ?
политика не ме интересира но тва шо го направи он за Струмица нема да го направа никој друг..
Треба да му сме благодарни за се...

Немам ништо против него. Имам против тие шо блокират пато, тие шо кога ке дојде нешто за политика експерти се прават... знааш колко експерти има право кога ке дојде политика, ного се занесува народо тва е.

Треба да остааме тужителите, судо, и адвокатите да си се разработат. Тва шо тук ми се занесуват, грагански иницијативи, собори, администрацијата ке кочат, не ти знам шо, нема европа.

А за администрацијата, најдобро ке доо саа да ги испадат тие од работа, оти немат основа на тва шо штрајкуват. (ама сепак е државно не е приватно инче ке летаа до саа)

Сите ве замолувам .

Политка да нема овде оваа тема е за Струмица и обичните граѓани .

Оваа е единствена тема каде што може нормално да се дискутира за ситиница околу Струмица доколку сакате политика си има тема за Заев .
Ве молам подтрудете се да бидете културни.

Темата е за настани, објекти итн не за глупа политика .

Пример сакам да знам дали новиот пат кој е до цареви кули е пристапен преку Попечево или е направен преку каналот Крушевска Република низ Момински Бунар

бтw дали има некој желба да ја уредува http://www.janesandanski.com моментално ја паузирав бидејки имам многу обврски

Сите ве замолувам .

Оваа е единствена тема каде што може нормално да се дискутира за ситиница околу Струмица доколку сакате политика си има тема за Заев .

Пример сакам да знам дали новиот пат кој е до цареви кули е пристапен преку Попечево или е направен преку каналот Крушевска Република низ Момински Бунар

бтw дали има некој желба да ја уредува http://www.janesandanski.com моментално ја паузирав бидејки имам многу обврски

Пато мислам оти пристапен видел сум југо горе на цеареви кули ..и други коли....само шо не е асфалтиран...
А саа дали дават на секој да оде со колата до горе незнам...Мислам дали е дозволено за обичните граѓани не само там тие шо работат или шо истражуват :)

Сите ве замолувам .

Да, слободно можеш да одеш и со кола.:smir:
П.С- Дават ама, уште некој месец сега да се изгади мостот на цареви кули и се ке биде Ок.

Немам ништо против него. Имам против тие шо блокират пато, тие шо кога ке дојде нешто за политика експерти се прават... знааш колко експерти има право кога ке дојде политика, ного се занесува народо тва е.

Треба да остааме тужителите, судо, и адвокатите да си се разработат. Тва шо тук ми се занесуват, грагански иницијативи, собори, администрацијата ке кочат, не ти знам шо, нема европа.

А за администрацијата, најдобро ке доо саа да ги испадат тие од работа, оти немат основа на тва шо штрајкуват. (ама сепак е државно не е приватно инче ке летаа до саа)

Типче чујал ли си за демократија ???

А штрајкувачите чујале ли се за цивилизираност?

јас не видех ништо нецивилизирано во штрајковите ... сите штрајкови поминаа во мирен ред немаше ниеден вандализам направено .

ОК.

Ај ако сакате у сабота негде баскет да играме? Повекето народ илинден ке славе тка да мош ке има негде место.

Темата е за градот, не за Заев.

Затоа ќе ве замолам да престанете да дискутирате за било што поврзано со Заев или протестите на темава. За тоа има посебна тема. Тука дискутирајте општо за градот и останатите актуелни случувања во Струмица. Да не ја политизираме темава.

Продолжете со дискусијата.

Шо бива со новите 20 канала од Кабел Нет??

Незнам, ама тука кај мене телекабел ли кој се, имат 100 канала , и тва ХајДефинишн.:helou:

Незнам, ама тука кај мене телекабел ли кој се, имат 100 канала , и тва ХајДефинишн.:helou:

А какви канале се?
Да не се некој реалити, романтика, вединг тв.... Ако има добри канале може да се префрламе на Телекабел.

А какви канале се?
Да не се некој реалити, романтика, вединг тв.... Ако има добри канале може да се префрламе на Телекабел.
А Кабелнет изгледа немат оште пуштано тии 20 шо викаа...а ја го...1 август е денеска

А Кабелнет изгледа немат оште пуштано тии 20 шо викаа...а ја го...1 август е денеска

Саа ќе се распитам шо и как е... ак се некој забегани, как и обично досега, поарно ќе е на телекабел...

Него Ристо кажи шо програми има на телекабел...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom