Струмица

Нема да расфрле никој ништо, осетии оти градо засмрде целио, почнаа да го дигат ѓубрето.

Еми ке почнат, шо има друго да праат. Некни кажал им е газдата не работејте оти ке се сељате од работата и они нема да работат. Демек поддржувале. И чера на центаро од да кажаме 1000 народ, 700 беа стари баби и дедовци.

И доста веке, заев ке го пуштат, срекни сте? Как прво, немат основа тие шо тужат, как второ мерка притвор се изгласува ако е у состојба да влијае на судското дејство. Нема шо да ми плачате и штрајкувате, ке го пуштат не се секирајте, а не тука да ми изведувате, власта ке ја слегнале, незнам шо ке направиле.

Ама јбг, таков е народо тук, тка да нема европа оште ного време.

Еми ке почнат, шо има друго да праат. Некни кажал им е газдата не работејте оти ке се сељате од работата и они нема да работат. Демек поддржувале.

Протестире директоро, си миш сите у комуналец ного се секират за Заев. Исто така как шо им е кажано да не работат, кажано им е и да одат по протестите и слично...

Еми ке почнат, шо има друго да праат. Некни кажал им е газдата не работејте оти ке се сељате од работата и они нема да работат. Демек поддржувале. И чера на центаро од да кажаме 1000 народ, 700 беа стари баби и дедовци.

И доста веке, заев ке го пуштат, срекни сте? Как прво, немат основа тие шо тужат, как второ мерка притвор се изгласува ако е у состојба да влијае на судското дејство. Нема шо да ми плачате и штрајкувате, ке го пуштат не се секирајте, а не тука да ми изведувате, власта ке ја слегнале, незнам шо ке направиле.

Ама јбг, таков е народо тук, тка да нема европа оште ного време.

Ти па шо имаш толко против човеко ?
политика не ме интересира но тва шо го направи он за Струмица нема да го направа никој друг..
Треба да му сме благодарни за се...

А бе поздрав до сите шо се радуваа на кошаркаската титула, и да ги питам знаат ли кој го убеди на грко да фрле пари у кошарката????:smir:

Strumica the best town i the world... vo strumica nokniot zivot e super...narod ccka..pozz na site strumicani

И шо биде со клубо пак ли ќе оде во легендите?

Џабе е Комуналец и да го расфрле ѓубрето по градо коо после пак они ќе го собират...

на центаро .. народ пно не можаш да се разминаш

BTW пуштејте ВИС оде емисијата "Разговор со градоначалникот":pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom