Струмица

Do site mladi do 27 god: Utre(sabota)22.03.2007 vo 19:00 h vo maliot park kaj sobranieto ke ima sveceno otvaranje na Mladinskiot Sovet pri opstina Strumica.Ke ima golema zabava pridruzena so Elvir Mekik i Jovan Jovanov.Ke govore i gradonacalniko,dj ke ima posle tava i ke bide interesantno.
Preporaclivo e da dojde so poveke narod:)
Taj Mladinski Sovet ke se grizi za ostvaruvanje na planovite i zelbite na mladite vo nasata opstina.
pozz

Do site mladi do 27 god: Utre(sabota)22.03.2007 vo 19:00 h vo maliot park kaj sobranieto ke ima sveceno otvaranje na Mladinskiot Sovet pri opstina Strumica.Ke ima golema zabava pridruzena so Elvir Mekik i Jovan Jovanov.Ke govore i gradonacalniko,dj ke ima posle tava i ke bide interesantno.
Preporaclivo e da dojde so poveke narod:)
Taj Mladinski Sovet ke se grizi za ostvaruvanje na planovite i zelbite na mladite vo nasata opstina.
pozz
Lazes :) So tva SDS saka da gi privlece glasacite za slednite izbori :):smir:

Ако е од СДСМ идам :D:D

Хахаха...стварно ли ќе има таква работа? ај мош ќе поминам утре ак иим време :)

Да бе да и јас разберах тка.. и у шкоолто глеем некни лепаа едни плакате за тва.. кој знаа какво ке биде... ќјооме и ке виииме :) мош па и интересно кеее

Ајде ајдеeeee.. за полвин саат тама ке се сите собеерни.. :)...Ајт стумичане литајте у маленкио парк.. се надевам оти увво ке биде..да се доспремам литам и јас :)

Само шо си идам од тама.. ццц твааа не знам .. Се уввво само со не организиирно... Как првооо немаше ни обезбедуване ни ништо.. жалам го на Елвир шо мора да престане да пее на почетоко заради ''нападо'' од маленките деца.. Твааа беше ного глупо евааа пеза ... и ка видее оти гужва стана ни да се јават на обезбедување да доо ништо.. Прос народ.. цццц.... как не да не са виделе...После на одене ка си ојде Елвир сите по него зема да одат не ми му дадее на залнио да помине.. препоти се до дек да излезе :)...Ка дојде јован веке по смирано беше... ама па некои се бутаа.. ај ке ви даам и некоо сликичка за едно 10 мин. :)

Само шо си идам од тама.. ццц твааа не знам .. Се уввво само со не организиирно... Как првооо немаше ни обезбедуване ни ништо.. жалам го на Елвир шо мора да престане да пее на почетоко заради ''нападо'' од маленките деца.. Твааа беше ного глупо евааа пеза ... и ка видее оти гужва стана ни да се јават на обезбедување да доо ништо.. Прос народ.. цццц.... как не да не са виделе...После на одене ка си ојде Елвир сите по него зема да одат не ми му дадее на залнио да помине.. препоти се до дек да излезе :)...Ка дојде јован веке по смирано беше... ама па некои се бутаа.. ај ке ви даам и некоо сликичка за едно 10 мин. :)

Не го жали Елвир, секогаш се поти.

*едвај разбрав што раскажуваш :)))

Не го жали Елвир, секогаш се поти.

*едвај разбрав што раскажуваш :)))

Абе ај тва шо се поте поте се... ми ка о нападна... ццц детто престана да пее и почна да тере помош залнио
... Ош малко и да го потиснааа тиии момичките хехе

п.с.Науци струмички и решен проблем :)

Абе ај тва шо се поте поте се... ми ка о нападна... ццц детто престана да пее и почна да тере помош залнио
... Ош малко и да го потиснааа тиии момичките хехе

п.с.Науци струмички и решен проблем :)

Ушчомее, ам тебе дан ти е појќе мака шо не го сардиса и ти со момичињата други, а овде се прајш загрижена демек за Елвира шо го фатиле уфунети дур се пробил :) Струмичкине момичиња знает да стиснет јако викаш, а?

п.с. Си барам учител. Нудам возвратни часој по охридски :)

Ja Нешто сликички....

dsc08217xy9.jpg

НА таа саа нешто сака да изиграва.. џитка се :)

dsc08220qf5.jpg

dsc08232ss8.jpg

dsc08243yd0.jpg

dsc08243kh7.jpg

dsc08249cs1.jpg

и ја 2 од јован..

dsc08252ht0.jpg

dsc08253fu9.jpg

Имам и некоо клипче ама не знам как да ги ставам.. ке ми каже ли некој как? фала :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom