- Член од
- 7 февруари 2005
- Мислења
- 688
- Поени од реакции
- 76
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
LazesDo site mladi do 27 god: Utre(sabota)22.03.2007 vo 19:00 h vo maliot park kaj sobranieto ke ima sveceno otvaranje na Mladinskiot Sovet pri opstina Strumica.Ke ima golema zabava pridruzena so Elvir Mekik i Jovan Jovanov.Ke govore i gradonacalniko,dj ke ima posle tava i ke bide interesantno.
Preporaclivo e da dojde so poveke narod![]()
Taj Mladinski Sovet ke se grizi za ostvaruvanje na planovite i zelbite na mladite vo nasata opstina.
pozz
Ne lazam.Slave kuti i ne siri dezinformaciiLazesSo tva SDS saka da gi privlece glasacite za slednite izbori
:smir:
Само шо си идам од тама.. ццц твааа не знам .. Се уввво само со не организиирно... Как првооо немаше ни обезбедуване ни ништо.. жалам го на Елвир шо мора да престане да пее на почетоко заради ''нападо'' од маленките деца.. Твааа беше ного глупо евааа пеза ... и ка видее оти гужва стана ни да се јават на обезбедување да доо ништо.. Прос народ.. цццц.... как не да не са виделе...После на одене ка си ојде Елвир сите по него зема да одат не ми му дадее на залнио да помине.. препоти се до дек да излезе...Ка дојде јован веке по смирано беше... ама па некои се бутаа.. ај ке ви даам и некоо сликичка за едно 10 мин.
![]()
Не го жали Елвир, секогаш се поти.
*едвај разбрав што раскажуваш))
Абе ај тва шо се поте поте се... ми ка о нападна... ццц детто престана да пее и почна да тере помош залнио
... Ош малко и да го потиснааа тиии момичките хехе
п.с.Науци струмички и решен проблем![]()