Струмица

Гужви, бутканици, детски врисоци и напади врз наште „мегаѕвезди“. Тва делува как некој хорор филм. Мило мее шо не ојдех. :)

*едвај разбрав што раскажуваш :)))

Покрај дијалектот има и печатни грешки што ти отежнале да разбереш. :)

Имам и некоо клипче ама не знам как да ги ставам.. ке ми каже ли некој как? фала :)

Напрај си јузер на youtube (ако немаш) качи ги клипчиинта и постири го после линко.

Абе мене така ми изгледа или стварно нема никаков подиум...или барем нешто за да биде пеачот на повисоко???

Оти ако е како шо гледам дека пее у едно импровизирано кругче од луѓе тогаш организацијата е тапа.

:smir:

Bina nemase, peeja na najvisokoto nivo u malenkio park.Se bese arno samo so nemase dva-trojca obezbeduvanje za da malenkite deca ne se butat okolu nego.Tva e pocetok, ke ima poveke i poorganizirani nastani od Mladinskiot Sovet na opstina Strumica.

Кој е бе тај Елвир?
А богами и Јован...?
А...да!
И да не пручетам на темата за градо за партии и политика да се раправа, ОК?
Имате си Политика подфорум.
Тука за градо шо и как и толко, ОК?

Кој е бе тај Елвир?
А богами и Јован...?

Елвир е типо шо учествува на Евросонг вај година со песната „Армија“, а Јован Јованов беше композитор и текстописец мисљам на „Ангел си ти“ на Тоше и член на поранешната група „Магија“.

Или на кратко кажано „пејачи“... За них маленките момички корнат коси. :)

Елвир е типо шо учествува на Евросонг вај година со песната „Армија“, а Јован Јованов беше композитор и текстописец мисљам на „Ангел си ти“ на Тоше и член на поранешната група „Нокаут“.

Или на кратко кажано „пејачи“... За них маленките момички корнат коси. :)
Аааааа....аха...ут тии шо не ги ни слушам...Јасно...
Фала за информацијата!

Уствари грешка, член бил на Магија.

Нема веза, продолжејте со мабето за градо. :)

ее у саботата ме удри нервата ми идаше на сите да ги испотепам тама шо се насобераа !!!

Кој е бе тај Елвир?
А богами и Јован...?

А...да!
И да не пручетам на темата за градо за партии и политика да се раправа, ОК?
Имате си Политика подфорум.
Тука за градо шо и как и толко, ОК?

Веруви поарно и шо не ги знааш, ги мразам и двујцата как педерчина се понашат, а и музиката им е крш.

Моми не ме напаѓајте право саа, тва сее моо мислење. :vozbud:

Веруви поарно и шо не ги знааш, ги мразам и двујцата как педерчина се понашат, а и музиката им е крш.

Моми не ме напаѓајте право саа, тва сее моо мислење. :vozbud:
На шо дереџе дујдееме коо момите ни са паљат на такви....
Абе таа сас чизмите да кааше коо е некој? Таман кат за батко :)

Струмикс шо е тва дереџе .. хаха интересен збор ... не сам го знајал :pos2::pos2:

Струмикс шо е тва дереџе .. хаха интересен збор ... не сам го знајал :pos2::pos2:
Дереџе е турцизам шо значе на тава ниво или сл.
Са употребува у оригиналта струмички говор.

Taa oд сликата е Ребека мислам, 20 (+,-) год, ако е она, ако не ме лажат очите. ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom