Струмица

да бе скопски 26 години живеам во струмица и мислиш дека ке можам да зборувам скопски а

Како и да е од денеска цените се качени по 10 денара во кафичите еспресо 30, макијато мало 30, големо 40 кока кола 60

Да не си грешка?! Цените се поголеми од 11ти, за карневалите ги дигнаа (цените) и уште им се дигнани (цените) :)

лол ај за тебе не беа качени? или така си зборуваш....

Е как чера бех на кааве 20 денара со сок 70 а денеска 90....истата комбинација?????

Ај излези на кафе после и пиши...Јас на пример денеска бех у ехтреме и у 19 исти цени поскапи...Иди види па ми кажи.....

Арно де, не се возбудуви толко, мош те крадат, а мош и не, јас вчера бех и ладното макијато 30 денара ми го наплатии у Extreme, нешто не штима ...

Еми чити малко погоре шо сум пишал чера не бее качени цеенте денеска се......саа 40 ќе си го платаш......Ладно макијато а хмм треба дате знам.......

Aј не го тупи, па и да е поскапо за 10ден. шо толко, аман, прв пат ли ќее?

Ејгиди!!!!!
Дујдех на темата за градо и шо ќе видам?!
Ујдела да доо!!!
Ак ви ујдисе одејте на кафе, ак не 100 гр. купејте си, и по дома варејте си!
А може и ут тии 3 у 1. Как сакате така!

Ејгиди!!!!!
Дујдех на темата за градо и шо ќе видам?!
Ујдела да доо!!!
Ак ви ујдисе одејте на кафе, ак не 100 гр. купејте си, и по дома варејте си!
А може и ут тии 3 у 1. Как сакате така!
Ми гу расположувш дено ка ке та пручитам другарче:smir:Никуј не пише като шу гувораме у срумица :)
Ејгидииии:ura:

п.с.малко оф топик де...ујдела сам да доом.

А ти ного селски ми говораш

А ти ного селски ми говораш
Јас см си селско дете :ura:,и срумичкио да го говорш и пишувш требе точно да и вадш самогласките шо ги вадме од зборовте,и ко читш стај го точно акценто инема д ти изгледе селски.м разбера ли саа?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom