Струмица

Нема проблем..оставам на другите да кажат што мислат за Струмица..Нема потреба од потсмев..

Нешто не штима на тај линко...жители:100.000....NoT а буџето колку сум запознаен е 18 милиони евра..не 12.....Во период од 3-4 дена за карневалите ке има прилив на пари во Струмица од 500,000-1,000,000 евра!!

баш ме брига и за буџет и за се...само гледам дека нашта тема е пуна со плукање а гледам дека и тука се префрлила кавгата...има ли смисла или шо е работа? никој на никого не треба да се докажува,само отидите и прочитајте на тама "Штип" имам оставено едно мислење,кој се слага може таму да одговоре, на кој не му е јасно нешто,нека ме пита ама таму... ајде струмичани поздрав и без карање :smir:

баш ме брига и за буџет и за се...само гледам дека нашта тема е пуна со плукање а гледам дека и тука се префрлила кавгата...има ли смисла или шо е работа? никој на никого не треба да се докажува,само отидите и прочитајте на тама "Штип" имам оставено едно мислење,кој се слага може таму да одговоре, на кој не му е јасно нешто,нека ме пита ама таму... ајде струмичани поздрав и без карање :smir:

:smir::smir: убав сон на сите Штипјани и СТРУМИЧАНИ.

Потцетување дека темата се однесува на градот Струмица. :)

Има ли подготовки за карневало јас не премеќам промени у градо:icon_ques Знаа ли некој по кој улици ќе се движат маските:icon_ques И кои патишта ќе се затворени за возила :icon_ques

Eклер, нема шо да се спрема толко, а како потЦетување (:)) незнам шо сакаш да премеЌаш (:)) за карневало, се знаа, у сабота ќе почнат подготовките оти веќе у понеделниик е маленкио карневал, а маските како и секоја година ќе се движат од старио кружен тек (дистрибуцијата) низ чаршијата сигурно, па преку судо, па се оде низ едната страна на булеваро, вртене околу новио кружен ток, па по другата страна на булеваро и на плоштадо (пред културнио дом).

Eклер, нема шо да се спрема толко, а како потЦетување (:)) незнам шо сакаш да премеЌаш (:)) за карневало, се знаа, у сабота ќе почнат подготовките оти веќе у понеделниик е маленкио карневал, а маските како и секоја година ќе се движат од старио кружен тек (дистрибуцијата) низ чаршијата сигурно, па преку судо, па се оде низ едната страна на булеваро, вртене околу новио кружен ток, па по другата страна на булеваро и на плоштадо (пред културнио дом).

Другар...таа релација со га кажуваш беше пред 2-3 години
Последните 2-3 години е друга...знам, оти учествувам секоо година :)
Ако не га знааше до саа ај да ти га кажам
Од старио кружен тек се оде накај поштата...се врте новио кружен тек па се продолжува накај центаро и се завршува пред културнио дом...тва е тва позз
аа и маленкио карневал не е у понеделник туку у недела и тва е веке мош 15-20 години :)

Фала шо ме просветли ... другар

п.с. Саа шо ќе се маскираш? :vozbud:

ај ако може пошто доста е посетена темава ако може некој од Струмица да ми каже дали ја знае Јана Гогова 19год...нека ми пишат на пп тие што мислат дека ја знаат... фала однапред
:smir:

ај ако може пошто доста е посетена темава ако може некој од Струмица да ми каже дали ја знае Јана Гогова 19год...нека ми пишат на пп тие што мислат дека ја знаат... фала однапред
:smir:

Хахаха, си мислиш една е Јана:vozbud:

a Шо има веза таа момичка со темата:)
:pos2: да направиме тема во врска со тоа ако сакате:)

a Шо има веза таа момичка со темата:)
:pos2: да направиме тема во врска со тоа ако сакате:)

И темата ке се вика... Нешто повеке за Јана Гогова... хехе (сори за офтопик)

Онтопик...Струмица сее струмица најуваа неее :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom