Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
баш ме брига и за буџет и за се...само гледам дека нашта тема е пуна со плукање а гледам дека и тука се префрлила кавгата...има ли смисла или шо е работа? никој на никого не треба да се докажува,само отидите и прочитајте на тама "Штип" имам оставено едно мислење,кој се слага може таму да одговоре, на кој не му е јасно нешто,нека ме пита ама таму... ајде струмичани поздрав и без карање :smir:
Eклер, нема шо да се спрема толко, а како потЦетување)) незнам шо сакаш да премеЌаш
)) за карневало, се знаа, у сабота ќе почнат подготовките оти веќе у понеделниик е маленкио карневал, а маските како и секоја година ќе се движат од старио кружен тек (дистрибуцијата) низ чаршијата сигурно, па преку судо, па се оде низ едната страна на булеваро, вртене околу новио кружен ток, па по другата страна на булеваро и на плоштадо (пред културнио дом).
zalno....ama nemaима!
дедо ми чисте(ше) не сум сигурен дали работи уште ама мислам ДА!
инаку... се наоѓа во близина на музичкото училиште Боро Џони:smir:
ај ако може пошто доста е посетена темава ако може некој од Струмица да ми каже дали ја знае Јана Гогова 19год...нека ми пишат на пп тие што мислат дека ја знаат... фала однапред
:smir:
MeToNo1[MkD];1198303 напиша:Хахаха, си мислиш една е Јана![]()
a Шо има веза таа момичка со темата
:pos2: да направиме тема во врска со тоа ако сакате![]()