Струмица

Само шо се вратих од прошетката низ новио трговски, јас как по обичај ного се радувам на маленки работи, посебно ак се наши, ама да ви кажам Глобал ни најмалко не е малечка работа, как за споредба, мислам оти е двапати поголем од Рамстор у Скопје, говорам у широчина и висина.
Дефинитивно ќе привлече домашни и странски инвеситори, толко е огромен и убаво концепиран, модерен и најубаво, мислам оти за една година најного ќе се напуне со продавници, ак не и за помалко време.

Иначе не сфатих шо беше винтата со Вип гостите негде погоре шо кажаате? Шо значи да си ВИП уствари?

Поминах само низ Сити Кафе, унатре имаше само подотерани човеци шо се биле поканни на отвараанто, советници и бла бла другите личности, кои на мене ама баш ич не ми се Вип, ама нормално е оти денеска како прв ден они ќе се там.

Над сити кафе ќе има нешто, незнам шо, шо ќе се вика ГАЛА ЛАЈВ, мислам оти ќе биде бар.

Незнаете колко е огромно, утре ќе се потрудам со фотки.

Иначе не сфатих шо беше винтата со Вип гостите негде погоре шо кажаате? Шо значи да си ВИП уствари?

Само шпекулации, дезинформации и измислици :vozbud: кој како сака нека го разбере тава ... :smir:

Стварно беше убав новио трговски само шо ного гужваници додек влезех мислаах оти ке ме згазат под ноозете... Се убаво ептен големо нешто ..не можех да одам у сити кафе оти гледаах поскоро да излезам од гужвата...

Имаше народ од сегде как шо видех и од радовиш имаше дојдано ...

Само едно не ми се ареса не беше ич организирано.. а и народо глеесше само да јаде и да пии... мислам тваа е запеза...

Как со си одаах слушам една жена вика '' Почеки ме малко да завиим нешто и за дома''. Стварно тва нема логига ного се смејах как го слушнах тва :) иначе у глобала супер беше ...

Да да, закон беше . ..
Едноставно бев воодушевен. .. од големина.. од убавина. ..
Само.. глуп народ.. бутат се одма проблеми.. многу црни нокии имше :pos:

Иначе ај честито нов пазар. .. :)

Стварно беше убав новио трговски само шо ного гужваници додек влезех мислаах оти ке ме згазат под ноозете... Се убаво ептен големо нешто ..не можех да одам у сити кафе оти гледаах поскоро да излезам од гужвата...

Имаше народ од сегде как шо видех и од радовиш имаше дојдано ...

Само едно не ми се ареса не беше ич организирано.. а и народо глеесше само да јаде и да пии... мислам тваа е запеза...

Как со си одаах слушам една жена вика '' Почеки ме малко да завиим нешто и за дома''. Стварно тва нема логига ного се смејах как го слушнах тва :) иначе у глобала супер беше ...

нема веза, баш на тебе ли?... 2 метра човек си ке те згазат:nesvest:

Браво Струмичани за новиот пазар и катна гаража.Редно е и И.Македонија да почне да се развива.:wink:

16993427nd9.jpg

22104816lk5.jpg

33413374cy6.jpg

58688516ul1.jpg

Гледам Акша ме спреварила...добри слики..ама ај малце од друга преспектива.....
Still0206_00003.jpg

Still0206_00000.jpg

Убави слики, ај денеска помалко народ (мош) ќе има, па поубаво ќе може да сликаме, за кој не е у можност да виде у живо, барем на сликите нека се радува :) ... нека ни е честито :smir:

Ajde neka e cestito.
p.s.Banicani gi ispokrsile cesmite oti bile na senzor.Neznaele kako da gi "pustat".:vozbud:

Ај нека ви е честито струмичани ем струмичанки.
Сега уште ајродром ви фалe за чушките и френките, џоа че ги летате *

* Да ми простите на струмичко - кавадаречкиот, барем пробав :pos:

:vozbud: ааа готово... Еве уште една причина... Се решив јас, идам накај Струмица... :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom