Струмица

абе и бар ке има у трговскио исто тка ке биде сопственост на грко...

ќе нема да се бире кој народ ке флева, мислам оти кее само за полнолетни

Па и со право, у бар треба да биде само за полнолетни. :)

Арно потфатии саа, кажи-речи секој викенд рација има после 12...

На почетокот, првиот месец откако го отворија Селект така беше.

:pos2:
Не се чуствувам за вип
имаше вип најгоре на под отворено небо поскапа беше резервацијата

А кој се ВИП во СР:pusk:

Тава прашање е за мене, како јас да треба да го одговорам а? =/ ... нема веза ... коо прааме маабет за вип личности, тогај у селект не ги пуштаа помаленките, т.е. малолетните, од полнолетните пуштаа само тии шо ги познава газдата и персонало у селект, тии човеци шо демек оставаа по 500 денара на едно седене, па видее оти не бива со 20 души да се работе, почнаа да пуштат и кој треба и кој не треба, така ќе биде и со сити кафе, иначе разберах оти "вип ложа" ќе било на вторио спрат на кафичо, ај денеска ќе видаме шо чудо ќее :)

За трговскио. .. ке имало 3 кафичи.. разберах демек ке се нешо как 19та, денско за кафенце, вечерта за излеване. .. еденио сити кафе, другио базука/бузука или как ми кажаа кафе(тај е на грко) и уше еден кафич..

Така разберах јас..

Веќе се е видено нема ништо шо може да изненаде калсичен кафич за правене пари.
Најного шо може да биде випо да има за седене да не те заболат нозите и најскапо да биде да си закупаш едно до две шишина алкохол

Тава не е бузука :pos2: уствари е БУЗУКИ :) и тава ќе биде се у грчки стил, узооооо :vozbud:

Па и не е некој проблем грчката музика, се додека узото е на масата :vozbud:

Хаха, нека размислат 2 пати пред да донесат ваква одлука, да пуштат само VIP! Знаеме дека сите се исти овдека, и се крстат кафичи да дојде скопјанец да им остави пари, у тој случај....нема да има место за нив?
А и... тешко дека ќе биде ко Селект, селект почна грешка, се исправи али немаше толку кафичи тогаш... сега има уште најмалку 5, па ако си отиде народот од еден... тешко се враќа!

Pa treba da imat renome tie kafici i barovi.I tamu ako bide luda kuka na nisto nema da lice.

Oтварање на трговскиот центар ГЛОБАЛ

Точно во 18:00 пред главниот влез на новиот трговски центар Глобал, Ѓорги Калајџиев го најави градоначалникот на Струмица - Зоран Заев да се појави на говорницата, Заев имаше прекрасен говор, многу убаво зборуваше. Покрај Заев, таму беа и претседателот на Република Македонија Бранко Црвенковски, таму беше Шеќеринска, Бучковски, градоначалникот на Солун, овие поповите :) и уште многу многу народ ... па после неколку минутен говор од страна на Заев се отвори и трговскиот, толкава гужва немам видено никаде во мојот живот, неможеше да одиш напред, неможеше ниту назад, па така 15 минути стоеја сите во место и почна да се враќа народот.
Еве клип како изгледаше отварањето. Поздрав :smir:

Кискинов

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom