SV-Strange
Sorcerer Supreme
Речник на ниво 
Не ме ни интересире кој си, за лични работи имаш пп :uvo:

Не ме ни интересире кој си, за лични работи имаш пп :uvo:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Eј тук та поддржувум...и не сум се сетила оти така може да се разликуват...селанец од сељак...браво....игра на букви и фонетика....Јас сум од село и знам оти у село е поубаво да живееш, по мирно, по чист воздух.....е сеа нема кафиче на секој чекор или трговски центаре или пак стоковни куќи но пак си е поубаво....ама тава да живејш у село не значе оти си прост, некултурен, гнасен...или овчар.....јас живем на крај на село...и ми е много мирно, нема коли да ми брмчат ни прашина да ми дигат, шо убаво се наспивиш....ако би избирала дек да живеам ке се потпишам со двете раце за у село......секако нај убавој да си живејш и у село и у град...оти ако работиш у градо..тогај ного патни ке имаш...
А иначе и на мене ми е мака шо не бех на отваранто на Трговскио сеа коа ке си дојдам...има цел ден у него да се шеткарам у него
патем да питам абе кога ке неј карневало...да си планирам....хихихи
Чекајте саа, стварно ли за човек првин да влезе треба да се прошета помеѓу тезгите да си разгледа убаво френкички пиперкички, па дури после да фате скали и горе у кафичето? Нема нешто друг подиректен влез или? Така ако е, стварно глупо е, кој гаа мислил.
аа струмичани за частење сте нов трговски а![]()