Струмица

Речник на ниво :vozbud:
Не ме ни интересире кој си, за лични работи имаш пп :uvo:

Eј тук та поддржувум...и не сум се сетила оти така може да се разликуват...селанец од сељак...браво....игра на букви и фонетика....Јас сум од село и знам оти у село е поубаво да живееш, по мирно, по чист воздух.....е сеа нема кафиче на секој чекор или трговски центаре или пак стоковни куќи но пак си е поубаво....ама тава да живејш у село не значе оти си прост, некултурен, гнасен...или овчар.....јас живем на крај на село...и ми е много мирно, нема коли да ми брмчат ни прашина да ми дигат, шо убаво се наспивиш....ако би избирала дек да живеам ке се потпишам со двете раце за у село......секако нај убавој да си живејш и у село и у град...оти ако работиш у градо..тогај ного патни ке имаш...
А иначе и на мене ми е мака шо не бех на отваранто на Трговскио сеа коа ке си дојдам...има цел ден у него да се шеткарам у него
патем да питам абе кога ке неј карневало...да си планирам....хихихи

Секој сељак вика дека у селото е поубаво да живееш за тава шо еден ден нема прошетано низ градо, не знае ка ке оде на кафе как да се понаше, не знае еден салам маабет да ти направе, само шо на вас не ви се докажува тава ---ТИПИЧНО СЕЛСКИ--- Бај д веј шо ќар имаш ти ако немаш кафичи у селото, ако не ти фрнџат коли по цел ден....дека ке излеваш?Кој ке гледаш ти по цел ден?кравите?Којновето?Ај молам ви се не ме насмевајте со такви глупави работи.Ако имаш нешто паметно да напишаш напиши ако не не пиши смешки тука имаш посебна тема за смех.:pos2::pos2:ццццццццццц

Еее икси дај прибери се. На пример јас ка мислах на сељак мислаах на такви како тебе одприлика.Ти запознајал ли си некој од село или така на памет си гувораш.А ако имаш проблем со тааа проблематика има посебна тема не уништуви таа златна тема!

Aкаша, не се замарај. .. има 15годишни со размислуват многу добро на тие години, за жал он не е од тие :pos:

Seljak e edna rabota, selanec e druga.Seljak ti e kategorija na luge so odredeni specificnosti i karakteristiki(Znaci nekoi tesko seljanduri, se znaat koj se so se da ne im redam pridavki sega i odma mozam da gi poznaam na ulica).A ima mirni i kulturni selani.
A koga ke NEJ karnevalo i kak e da ZIVEJS u selo neznam!!

Aј престанејте со тие глупости, сите напишааме по нешто и ајде доста, ако имате нешто лично, пишајте по пп!
:salut:

Точно.Ако има некој проблеме тема на таа тематика има http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=19713

Сааа ќе ставам други слики од отварањето, гледајте уништејте ги пак!!!

31771489go2.png

66461534ky4.png

48097616ba6.png

72319578se5.png

46191621sb3.png

56501857hj5.png

57732065iv8.png

18856665zg8.png

59474027dh4.png

10ju7.png

Биии много јаки слики бе....
Џоа Моло у Софиа.....бреј најјак град у Македонија сме....

ахам оки занчи тамаааан ке ми почне семестаро и па назад...хихихихии

Ај саа мирни и да не пручетам па некоо глупост тука за сељаци, селане, граждане и било шо, јасно?
Ак сакате да са расправате, ја ви ПП, ја ви МСН и оше триста к**а и там расправајте се.
Тук ќе има санкции.

аа струмичани за частење сте нов трговски а :)

Чекајте саа, стварно ли за човек првин да влезе треба да се прошета помеѓу тезгите да си разгледа убаво френкички пиперкички, па дури после да фате скали и горе у кафичето? Нема нешто друг подиректен влез или? Така ако е, стварно глупо е, кој гаа мислил.

Чекајте саа, стварно ли за човек првин да влезе треба да се прошета помеѓу тезгите да си разгледа убаво френкички пиперкички, па дури после да фате скали и горе у кафичето? Нема нешто друг подиректен влез или? Така ако е, стварно глупо е, кој гаа мислил.

Има бе, од кај булеваро таа страна, одма има скали за на горе!

Бај д веј, не оти се замарам со испартизираните работи, ама нешто е премногу очигледно, как шо се е толко очигледно кај нас. На отвараанто на трговскио, гарнитурата на СДСМ, значи од страната на градоначалнико. После две недели ќе има турнир во чест на покојнио Борис Трајковски, а гостите ќе бидат премиеро, Вилма Трајковска и раководството на ВМРО. Никојпат ли нема да ги надминаме тие партиски ограничувања, или поубаво да кажам мисловни, или не УМСТВЕНИ ограничувања на нашите партисти.

Упс, ај да си ќутам оти опасен огин ќе разгорам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom