Струмица

хмм си испуштил мн работи не е само тоа али нема везе :)) за нас е нај убав град

катна гража која не ја користат лугето се додека не дојде пајакот да и ја дигне колата :toe:

Видоф и дека имате интернет кафеа на секој ќош :)
Инаку ако пишуваш сум пропуштил многу, напиши барем дел од она што сум пропуштил.
Можеби некои работи намерно сум ги прескокнал.

Претерувате!Стварно претерувате!Претерано претерувате!
Престанете да си муабетите за вашите класни и училишта,има некој што не го интересира!Темата е СТРУМИЦА ок?
Да ви преведам ли?

слободно ти предави :) Нели глееш сите ученици тука, барем да научаме нешто :Р :rofl:

Видоф и дека имате интернет кафеа на секој ќош :)
Инаку ако пишуваш сум пропуштил многу, напиши барем дел од она што сум пропуштил.
Можеби некои работи намерно сум ги прескокнал.

та сите се на растојание од 500 м :) 2-3 само што има така понакрајот од градот...

У каубојското веќе има у неколку кабинете наместано компјутери...

слободно ти предави :) Нели глееш сите ученици тука, барем да научаме нешто :Р :rofl:

Хаха, ти пише да преведе, а не да предава, ама со оглед на тва шо незнааш да читаш изгледа и стварно треба да ти предава.

катна гража која не ја користат лугето се додека не дојде пајакот да и ја дигне колата :toe:
Два месеца и кусур бес пари е грааж`та.
Се там си уставам коолта...Раат работа.

А1 забравил си да читаш да те емм там у каубојското изгледа книга не фаќаш :pos::pos::pos:

jako bilo vo strumica ama za zal nemam dojdeno ke tre3ba nekogas vo bliska idnia i plus nikoj ne poznavam i toaa e

Brat realno da praame mabet , taka e, nemozas saa na primer od zemjodelskoto da odas na elektro...ili na ekonomski pa statistika , smetkovodstvo (so prv pat si gi slusnal) matematika i da ti ebat mamata :) saa ima isklucoci de...ama retki se...mos si ti, ne vikam Ne :):smir:

Можаш да одаш ама од Прехранбено на пример одаш Факултет Информатика ќе немаш никаква основа тава е само проблемо ама и повеќе учене си треба....:pos2::pos2:

Хаха, ти пише да преведе, а не да предава, ама со оглед на тва шо незнааш да читаш изгледа и стварно треба да ти предава.

:pos2::pos2: не сум прочитал салам, ако де грешка сме луѓе праваме... овај луѓе сме , грешки праваме... :rofl:

А1 забравил си да читаш да те емм там у каубојското изгледа книга не фаќаш :pos::pos::pos:

как бе не фаќам, за денеска “истепах“ се учејќи за тесто по ел.тех. материјали :)

Па се разочарах. У понеделнико ќе да беше, дојдех у СР на излеване, и пред екстрим некоја си „Маја шо работе у селект и на која шо мајка и е од Ниш а татко и од Велес (или обратно беше не ми текина)“ ми држење предавање за тва кои се сељаци, а кои граждане.
Мислам, кој дебилен, прост и неандерталску муабет напри, кантар не го мере. Од тва шо см откажан од објаснуване и просветлуване на такви особи, си приќутих и само се смишкаах.
Ама јеби га, барем знам оти такви како неа баја се имат накотено у Струмица, и буквално треба да си го бираш друштвото за да не ти се погоде некој таков „самосвршувачки“ случај на кој што може само да му се чудеш на ак`ло.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom