Од дека се најдел КОцев тама:pos2: :pos2: :pos2:
E ајде де кажи ми да ти кажам... Две змии секојпат се поопасни од една...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од дека се најдел КОцев тама:pos2: :pos2: :pos2:
E ајде де кажи ми да ти кажам... Две змии секојпат се поопасни од една...Имала е среќа таа пуфла....
Добро ај не можам.
Brat realno da praame mabet , taka e, nemozas saa na primer od zemjodelskoto da odas na elektro...ili na ekonomski pa statistika , smetkovodstvo (so prv pat si gi slusnal) matematika i da ti ebat mamatasaa ima isklucoci de...ama retki se...mos si ti, ne vikam Ne
:smir:
E ајде де кажи ми да ти кажам... Две змии секојпат се поопасни од една...Имала е среќа таа пуфла....
:pos2::pos2::pos2::pos2:
На мене класна мее Веселинка, едвај 3ка дотруках сега за тава тромесечие шо беше... а од Коцев 2ка едвајСаа само по 50 бода да му вадам на Коцев на тестовто, тава ти е 1ипол задача и доволно е да га задржам 2ката...
А веселинка имам 1 2 3 и саа ак имам 2, на крајта може 2 или 3(тешко) да извлече... Али не ми се толку битни оценките, само да не е 1
![]()
Се кладам оти 80% од мојо клас ако одат там, ќе имат петки по сите предмети.Саа само по 50 бода да му вадам на Коцев на тестовто, тава ти е 1ипол задача и доволно е да га задржам 2ката
Дали до сега е имал некој од нив 5-ка??:pos2:
Па шо ќе имат петка..
чити:
Се кладам оти 80% од мојо клас ако одат там, ќе имат петки по сите предмети.