Од дека се најдел КОцев тама:pos2: :pos2: :pos2:
E ајде де кажи ми да ти кажам... Две змии секојпат се поопасни од една...

Имала е среќа таа пуфла....
 Имала е среќа таа пуфла....Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од дека се најдел КОцев тама:pos2: :pos2: :pos2:

Имала е среќа таа пуфла....
 Имала е среќа таа пуфла....E ајде де кажи ми да ти кажам... Две змии секојпат се поопасни од една...Имала е среќа таа пуфла....
 (веселинка,антигона,Коцев...има оште)
 (веселинка,антигона,Коцев...има оште)Добро ај не можам.
 saa ima isklucoci de...ama retki se...mos si ti, ne vikam Ne
 saa ima isklucoci de...ama retki se...mos si ti, ne vikam Ne  :smir:
:smir:Brat realno da praame mabet , taka e, nemozas saa na primer od zemjodelskoto da odas na elektro...ili na ekonomski pa statistika , smetkovodstvo (so prv pat si gi slusnal) matematika i da ti ebat mamatasaa ima isklucoci de...ama retki se...mos si ti, ne vikam Ne
:smir:

E ајде де кажи ми да ти кажам... Две змии секојпат се поопасни од една...Имала е среќа таа пуфла....
 Саа само по 50 бода да му вадам на Коцев на тестовто, тава ти е 1ипол задача и доволно е да га задржам 2ката...
 Саа само по 50 бода да му вадам на Коцев на тестовто, тава ти е 1ипол задача и доволно е да га задржам 2ката...  А веселинка имам 1 2 3 и саа ак имам 2, на крајта може 2 или 3(тешко) да извлече... Али не ми се толку битни оценките, само да не е 1
 А веселинка имам 1 2 3 и саа ак имам 2, на крајта може 2 или 3(тешко) да извлече... Али не ми се толку битни оценките, само да не е 1 
:pos2::pos2::pos2::pos2:
На мене класна мее Веселинка, едвај 3ка дотруках сега за тава тромесечие шо беше... а од Коцев 2ка едвајСаа само по 50 бода да му вадам на Коцев на тестовто, тава ти е 1ипол задача и доволно е да га задржам 2ката...
А веселинка имам 1 2 3 и саа ак имам 2, на крајта може 2 или 3(тешко) да извлече... Али не ми се толку битни оценките, само да не е 1

Се кладам оти 80% од мојо клас ако одат там, ќе имат петки по сите предмети.Саа само по 50 бода да му вадам на Коцев на тестовто, тава ти е 1ипол задача и доволно е да га задржам 2ката
Дали до сега е имал некој од нив 5-ка??:pos2:

Па шо ќе имат петка..
чити:
Се кладам оти 80% од мојо клас ако одат там, ќе имат петки по сите предмети.

Многу добра петека за пешачење. И шумата е убава и птиците црцорат, мераци
 Многу добра петека за пешачење. И шумата е убава и птиците црцорат, мераци