Струмица

НОВО: Заев и екипата затворени. Причина непозната, тек сега ќе се дознаваат новости.
Oфицијално ќе е оти се уапсени за Глобал..ама неофицијално се знае..

А зашо се затворени? има ли некој инфо ?:uvo:

Порака до сите вас:

Гледам на теми ширум форумо се избацуват некои од вас со тешко мисловни реченици у коишо ги има нели стандардните зборове: сељак, френки, чушки, пети, спотче тинтири минтири.
Веќе дадех две опомени, а ако некој нема доволно памет у главата и ако продуже со навредливи реченици кон „тие шо живеат у струмичките села“ ич нема да се мислам 2 посто да потерам бан од некој администратор. Верувам оти и Струмикс ќе ме подрже.
Океј?

Поздрав од Ново Село.

Порака до сите вас:

Гледам на теми ширум форумо се избацуват некои од вас со тешко мисловни реченици у коишо ги има нели стандардните зборове: сељак, френки, чушки, пети, спотче тинтири минтири.
Веќе дадех две опомени, а ако некој нема доволно памет у главата и ако продуже со навредливи реченици кон „тие шо живеат у струмичките села“ ич нема да се мислам 2 посто да потерам бан од некој администратор. Верувам оти и Струмикс ќе ме подрже.
Океј?

Поздрав од Ново Село.
Ај не се нервири толку и не се заканови на сите.
Значи сељаци има и у градо и тава ного и јас се нервирам кога на некој му викат оти е сељак само оти е од село.
И јас сум 100% по потекло од село.
Значи сељак се вика заради начин на однесување а не ради тоа оти си од село барем така паметен човек треба да размислува.

Види, лесно се препознават речениците за шо се мисле. Говорам за злоуботреба на тај збор и очигледно „курчене“. Ме мрзе сега да терам конкретни постове.

А ги има и такви и такви.

И тва треба да не занима как? Ај напиши го тва у сите топици за сите да знаат оти глеем нема никаква врска со струмица или пиши си пп со тај шо мислаш оти навредува некој. И бај бај...

Нау бак ту д сабџект... Чудна работа шо го уапсија. Не го поддржувам у никој случај ама не е арно тва.

Ај веќе как почна изјасни се на кој мислаше ? И селак зборот е дозволен на форумот се додека не се однесува на некој член. Значи јас слободно можам да кажам оти мојо школски Панче е сељак, и он не е член на форумот. :helou:

Поента 1

Друго нешто шо ме боде така е таа талентираната од Просениково шо се појави на форумот шо тврдеше од Просениково е закон за Струмица. Наместо салам муабет или некој лесен ремет, имаше еден одговор: ќути бе рало. А после тва и согласуване дури имаше со тај коментар. Чудесии.

Поента 2

Жално е шо муабето е правен...

Поента 1

Друго нешто шо ме боде така е таа талентираната од Просениково шо се појави на форумот шо тврдеше од Просениково е закон за Струмица. Наместо салам муабет или некој лесен ремет, имаше еден одговор: ќути бе рало. А после тва и согласуване дури имаше со тај коментар. Чудесии.
Хахахахах:pos2:

Абе арно тва бидело поминало. Дај за нешто друго да прааме мабет. Пр....

Игре ли некој дотичка да се збераме некој ден?:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom