Струмица

Ајде имаме и А2(Теам:pos2:), видејте си тама на коо на местото е...

Канал: Ѕ 19

Абе ако треба ќе ставам кабелска со 1 програма ама таа да биде...NBAtv,ESPN...Сакам да гледам НБА ...Ќе ја имате ли таа програма,ако ја имате ќе останам на кабел нет,ако не ќе му кажам на тато оти се знаа со тај директоро на теле кабел од битола бил мислам...Да ми стават ТЕЛЕ КАБЕЛ.:smir:
П.С Ја имаме веќе А2? ?? ?
Абе другар никој не те накарува на сила да си останаш на кабел нет, тава ти как шо го кажуваш е ценкане. ,,АКО НЕ УКЛУЧАТЕ NBA КЕ ОДАМ НА ТЕЛЕ КАБЕЛ'' Никој не ти забранува дек ти одговара там биди.
За 15 дена ке се знаат кои канале ке ги стават и затава има одговорни кој да каже кои канале да ги стават сигурно нема јас да кажам или јас да ги избирам каналите...
А ако се префрлуваш на ТК знај оти на крајо пак ке дојдаш кај нас пак да си го тераш старио приклучок на К.Нет оти нии не седаме со скрстени раце во тек се ного нови работи шо оште ги нема ни во Македонија.
Ја на пример од понеделник как шо кажуват ке има на кабел нет и ТЕЛЕФОНИЈА. И ного ке биде поефтино...
Плус тава приклучокот за кабел нет пред 1 недела беше 1240ден. сега е 0ден.
Интернето ем се качени брзините ем е поефтино
Ке има нови 20 канале
Ке има дигитални канале.. и уше ного работи шо не сакам да ги кажувам во јавност...

Абе ако треба ќе ставам кабелска со 1 програма ама таа да биде...NBAtv,ESPN...Сакам да гледам НБА ...Ќе ја имате ли таа програма,ако ја имате ќе останам на кабел нет,ако не ќе му кажам на тато оти се знаа со тај директоро на теле кабел од битола бил мислам...Да ми стават ТЕЛЕ КАБЕЛ.:smir:
П.С Ја имаме веќе А2? ?? ?

Еееее тава лее проблемо?! Ти па шо ТелеКабел, кажи му на татко ти нек ти става 4 сателитски и ТВ Марс ќе фајќаш.

П.С. Темата од Струмица стана каков интернет ќе си ставате и желби за канале Ц,ц,ц....

Ја на пример од понеделник как шо кажуват ке има на кабел нет и ТЕЛЕФОНИЈА. И ного ке биде поефтино...

Ного по еФтино :) Дури 0 денари кон корисниците на к.нет телефонијата :)
Бришејте мсн,скајп и такви работи на телефон одма :)

Јас имам така. На една ИП адреса 2 компјутери и коо даунлоадирам на еденио, на другио гасам се.
Иначе Алиен, ај да те замолам за услуга. Брзината шо га имат сите сега за сега т.е. 512/128 јас га немам оште. Имам стандард пакет т.е. 384/128 и плаќам 1500 ден., а тии шо плаќат по 700-800 ден имат појак интернет од мене моментално. НЕМА СМИСЛА. Бива ли да ти пратам инфо преку ПМ и ти да кажеш тама да ми го покачат, оти ме излажаа вчера. Ама денеска обавезно! Пиши.

А тва пиринг торенти, муле такви работи ли е? Тии 4 мегабита се само за сурфане, така ли?
Фактички нема да даунлоадираш со 4 мегабита (ако си на основен) туку со 512кбита.
Не сум јас во интернето за да можам нешто да направам за тебе.
Така да најарно дојди си во интернето и кажи си ги маките...
Ако сакаш па дома скенири си брзината сними ја на усб и покажи им ја на тие од интернето, они повеќе се разбират во тие работи

Mалце глупо е направено од нивна страна.. А за шо не може торенти повеќе од 2 мбита да се слегнува?
Иначе за тии 2 месеца уште колко ќе сам у Струмица ќе си ставам од тај интернет ПЛАТИНИУМ 4096/256 (1536/256) kbps 1500 ден.
1.5 мегабита е прилично добро за минимум.
Саа со 50 даунлоадирам, а па со 150 мин би било ТОП! :)

Епа нии ќе се радуваме тука едвај со 100-150 да download-ире, а оди у Бугарија со 28000kB/s и нешто download-ират, тва тее негде 28MEGABITA, а плаќат по 25лева...И нем некој да ми каже оти не е точно тава, оти брчет ми е студент у Бугарија у Благоевград и бил сум кај него ного пати знам каков е интернето...:toe::toe::pos2::pos2:

Епа нии ќе се радуваме тука едвај со 100-150 да download-ире, а оди у Бугарија со 28000kB/s и нешто download-ират, тва тее негде 28MEGABITA, а плаќат по 25лева...И нем некој да ми каже оти не е точно тава, оти брчет ми е студент у Бугарија у Благоевград и бил сум кај него ного пати знам каков е интернето...:toe::toe::pos2::pos2:
Бугарија е европска унија, и за разлика од нас понапредни се

Бугарија е европска унија, и за разлика од нас понапредни се

Бугарија се у Европска Унија од Јануари 2007год. ако не се лажам, а брчет ми е студент тама од 2005год. шо значи дека бугарите имаа понапреден интернет од нас уште пред да флезат во ЕУ...Сега за сега се на 5то место у свето по најбрз интернет, епа саа ти размисли ние дека сме тука???Така од чиста перспектива ќе ти кажам оти НАС НЕ НЕМА НА РАНК ЛИСТАТА!!!:pos2::pos2::pos2:

Па видејте сепак е предност да те нема на листата, замислејте си само сите ги има само нас не нема, значи пак ние нешто изведуваме, ние сме најлуди нас да не нема.

Незнам за вас, али на мене ного јако ми звуче, оти само нас не нема.

:pos::pos::pos::pos::pos:

Па видејте сепак е предност да те нема на листата, замислејте си само сите ги има само нас не нема, значи пак ние нешто изведуваме, ние сме најлуди нас да не нема.

Незнам за вас, али на мене ного јако ми звуче, оти само нас не нема.

:pos::pos::pos::pos::pos:

Не е баш така не е баш убаво да си нештo нај :)

Абе другар никој не те накарува на сила да си останаш на кабел нет, тава ти как шо го кажуваш е ценкане. ,,АКО НЕ УКЛУЧАТЕ NBA КЕ ОДАМ НА ТЕЛЕ КАБЕЛ'' Никој не ти забранува дек ти одговара там биди.
За 15 дена ке се знаат кои канале ке ги стават и затава има одговорни кој да каже кои канале да ги стават сигурно нема јас да кажам или јас да ги избирам каналите...
А ако се префрлуваш на ТК знај оти на крајо пак ке дојдаш кај нас пак да си го тераш старио приклучок на К.Нет оти нии не седаме со скрстени раце во тек се ного нови работи шо оште ги нема ни во Македонија.
Плус тава приклучокот за кабел нет пред 1 недела беше 1240ден. сега е 0ден.
Интернето ем се качени брзините ем е поефтино
Ке има нови 20 канале
Ке има дигитални канале.. и уше ного работи шо не сакам да ги кажувам во јавност...
Еј а А2 од кога ќе имаме?

Има А2. Добијааме веке. Провери на ТВ:salut:

Кај го заведовте муабетот. Прво се зборуваше за градот, па се префрливте на Интернет, сега почнавте со Филм и ТВ... Љубов и Секс наредно? Can't wait to see LOL :pos:

Еј а А2 од кога ќе имаме?

Има веќе бе шефе. Кај мене е на местото на Алсат, сега забележих

Кај го заведовте муабетот. Прво се зборуваше за градот, па се префрливте на Интернет, сега почнавте со Филм и ТВ... Љубов и Секс наредно? Can't wait to see LOL

Абе Струмичани се чудо :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom