INVINCIBLE
MUFC
- Член од
- 9 декември 2007
- Мислења
- 3.468
- Поени од реакции
- 446
Шо бива со интернето на Нет Кабел? Од кога ќе почнат да важат новите цени и брзини? Как за беља баш тии денове (вчера и денеска) интернето мее запеза.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас чера и се јавих едно 50-60 пати. На SpeedTest ми покажува 100кбпс и ми викат аа у редо е кај нас, нема ништо. Викам как нема бе човек 30 пати проверих. Па се јавих аа направих ти го. Па ништо. И едвај после некоо време па се јавих и качии ми го на 512.Шо бива со интернето на Нет Кабел? Од кога ќе почнат да важат новите цени и брзини? Как за беља баш тии денове (вчера и денеска) интернето мее запеза.
Шо бива со интернето на Нет Кабел? Од кога ќе почнат да важат новите цени и брзини? Как за беља баш тии денове (вчера и денеска) интернето мее запеза.
Поправено.:smir:АЈДЕ СИТЕ СДС-ОВЦИ ВО 20 ЧАСОТ НА ПЛОШТАДОТ ДА МУ ДАДЕМЕ ПОДРШКА НА НАШИОТ СДС ГРАДОНАЧАЛНИК ЗОРАН ЗАЕВ ...
АЈДЕ СИТЕ ВО 20 ЧАСОТ НА ПЛОШТАДОТ ДА МУ ДАДЕМЕ ПОДРШКА НА НАШИОТ ЦЕНЕТ ГРАДОНАЧАЛНИК ЗОРАН ЗАЕВ ...
Да имам как и нас ќе не земе за него .Ем ви праа ем го мразате алал да ви е.....Ај нека го стаат пак Кирил Јанев он се направи дури и ловен дом си го зема за него![]()
Ем ви праа ем го мразате алал да ви е.....Ај нека го стаат пак Кирил Јанев он се направи дури и ловен дом си го зема за него![]()
Очигледно дека направи за Струмица,а најного за него.
Ама јас гледам малко пошироко од тебе.Он не е само градоначалник на Струмица ами и на Дабиле, Муртино... там шо направи? Ништо.
Истрагата за тва шо е денеска приведен се водеше 6 месеца. Еднач се стопира и изградбата ама он се праваше фраер и викаше ништо не ми можате. Денеска е приведен затва шо има докази против негово и неговите соработници. Ке видаме накрајо шо ке биде.Само шо мое мислење е дека таквите како него никојпат не се осудени,како шо бише случај со Бучковски.
чеки саа дабиље муртинo тма за 200 народ од там ли треба да почне ...
се разбира оти ке почне там дека шо има потреба повеќе дека шо има народ и се , нели гледате палми , фонтани , тротоарите ги направија со тие коцките па полека и на там ке оде накај селата....
Ангел брат ич не сум разочаран ама до чера шо говораа a саа од ко го уапсија почна да јадат ....
И да ако стварно крадел и ако злоупотребувал своето работно место нека го апсат нема некој да се маче по 11 саата да работе за 13-14 иљади а он тука преку ноќ мислам оти га сваќате поентата
и на крај тава е само мое мислење нормално оти сите нема да се согласат со него ...
ПОЗДРАФ![]()