Х
Ханзо
Гостин
Мислев на оној во Micei стреланата. Го имаат овој и уште еден .357 Magnum, други револвери не сум видел кај нив. Онака прашував само, и така секогаш се фаќам за пиштолите, имено M1991A1. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Пукаше со овој?(ако да-кажи импресииМислев на оној во Micei стреланата. Го имаат овој и уште еден .357 Magnum, други револвери не сум видел кај нив. Онака прашував само, и така секогаш се фаќам за пиштолите, имено M1991A1.![]()
)
[/импресија]
А колку чини поим немам ни отприлика.
Пробај на крајот на подрумот на салата Партизан во Карпош. Порано имаа тренинзи во четврток, петок и сабота од 12 до 3 некаде, ама одамна си отидов од таму, па не би знаел ако се смениле термините. Прилично џабе е, 300-400 денари годишно се плаќа.Дај кажете ми некој клуб во Скопје. Каде, колку пари ??
Тренерот ни викаше дека има добар стрелец и лош стрелец, пушката е само метал и дрво.кажете ми што вордушна пушка да купам некоја добра

), ама затоа пак стрелав во стрелиште во подвижна барака, ко оние во америчките забавни паркови, шо ако ги турнеш или погодиш ти даваат награда мече. Глеам туристи се поредиле сите пукаат а никој не може да погоди три од три. Метата не беше статична те се движеше и требаше да се предвиди отклонение те да се нишани уште пред метата да е стигната на тоа место како би се уцелило. Цената за три истрели со воздушна беше 1- 1.5 евра не памтам точно. По некоја среќа погодив три од три. Му ја враќам пушката и чекам некое од мечињата што ги беше наредил да даде, и си чекам, си чекам, коа ми кажува дека не давал награди тоа за украс само било стаено
, цел пат кон дома после го пцуев, џабе 1-1.5 евра дадов.