Страв од летање со авион

Еј темава стана хаос.
На крај ќе ја заклучам.
Сфаќам зезање сѐ, ама некои и внимавајте на зборовите малце.
Кланот да се смири исто. Тандемот извинете. Затоа не поддржувам кланови. Од двајца, 10 ќе се караат.

А вие две се закачате со машкиве по сите теми и после драми.
Шала не сфаќате. Ама и вие знаете да сте оштри на јазик. Нема кукање после.

Еј темава стана хаос.
На крај ќе ја заклучам.
Сфаќам зезање сѐ, ама некои и внимавајте на зборовите малце.
Кланот да се смири исто. Тандемот извинете. Затоа не поддржувам кланови. Од двајца, 10 ќе се караат.

Женска за какви кланови збориш, веќе втор пат? Не се прај Панче Тошковски. :D

Ваљда на земунски клан мисли.

... погрешна страна завземаш, а ние не сме ,,вие две" колку што гледам и ти се закачаш ама го користиш бонусот на модератор, па ти се може!

...да ми се каже ,,до среда да умрам" или на топол поздрав ,,дека е неебена" не е баш шала, но ако е за тебе шала...

...еве за твое задоволство веќе нема да пишувам во подфорум каде Ти модерираш, Ок е сега!?

... погрешна страна завземаш, а ние не сме ,,вие две" колку што гледам и ти се закачаш ама го користиш бонусот на модератор, па ти се може!

...да ми се каже ,,до среда да умрам" или на топол поздрав ,,дека е неебена" не е баш шала, но ако е за тебе шала...

...еве за твое задоволство веќе нема да пишувам во подфорум каде Ти модерираш, Ок е сега!?
Вие две сте вие две.
Не завземам страна ја никаква. Објективна сум.

Пообјективен модератор до сега не се појавил од @Macka12345 . Одма ве приемти со другарка ти што мустри сте двете.
Ова кој ти го пишал до среда да умреш, не знам. Колку и да сте одвратни со другаркати никогаш смрт нема да ви посакам. Има посебна багра на светов што тоа го заслужува.
Ако те интересира зашто и пишав дека е неебана, тоа е затоа што јас и реплицирав на @Aceso која е психологијата ако само ти преживееш сам после авионска несреќа и другарка ти се најде ми попува и објаснува дали јас сум заборавен од господ, дали сум гревче и дали манијачам 24 саата на форумов.

Ова кој ти го пишал до среда да умреш, не знам.

Јас знам , ама тоа си нема врска дека некој нешто посакувал , туку беше напишано како заебанција.

И од мравка-слон..

Мачка,ќе ја биде , така мислам јас.

АПДЕЈТ :

Само што си пишавме со Парва на Вибер и еве што ми кажа да пренесам. Му реков дека ќе направам скриншот за да не се изгуби поентата у преводот кумановски - скопски и секако полесно и појасно да може да се пренесе пораката.

Теткице @bijons имаш поздрав од Парва :
541142790_1522159109149578_6638482796004697414_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom