- Член од
- 12 февруари 2014
- Мислења
- 7.976
- Поени од реакции
- 25.638
Фората е што другите 90% ти се морски ѕвезди во кревет. Значи ќе те остави што сакаш прави и, ќе вришти ко во јапонските порничи
Sweet mother Jesus!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фората е што другите 90% ти се морски ѕвезди во кревет. Значи ќе те остави што сакаш прави и, ќе вришти ко во јапонските порничи
Озбилно ова? Јас па ги сметав за slut нација.
Еден другар што студира во Италија има една колешка од Јапонија , абе да ја цртаа немаше така да ја нацртат. Буквално кукла. Иначе точно ли е дека не се бричат долу?
Уф како би оженил едно вакво без око да ми трепне.
Прегледај го приврзокот 87065
Sweet mother Jesus!![]()
![]()
Ние само сакаме тоа што имале нашите претходни генерации хахахаха... Go EAST! Порано било диви запад сега е цивилизиран запад и диви исток.
Има и во тоа убавина, само треба да си многу откачен и да не ја жалиш![]()
Гревчиња, вака и жал ме фаќа кога ќе сфатам дека денес нозете со леген не ви ги мијат. Така тешко на душата ми иде, вие без робови да живеете, мора да е тешко![]()
Ова со легенов е претерување.
Ова со јапонкиве е негде пола/пола. Доста јапонки доаѓаат кај мене на брод и можам да кажам дека пола се ОК или ружни, ама другата половина се неверојатно убави. И од време на време може да најдеш некоја ко една Томоми што крстареше на мојот брод пред 2 месеци, не беше убава у фаца, ама едноставно зрачеше сексуална енергија од неа.
Одење во Јапонија ми е наредно на листата на животни желби (обично имам по три за секоја декада од животот). Кога ќе ми се оствари оваа желба ќе пишам опширна рецензија на темава![]()
Не се разбравме бе пријател, јас токму во тоа ја гледам убавината. Тоа е резултат на долгогодишното искуство со Хентаи игриците.
Љацо збориме за задоволства тука... Остај сега глупости сигурно и ти сакаш некој да ти трча по газот од време на време. Иначе сите сме робови само зависи кој на кого и што![]()
Ма тоа со легенот е ептем добра предигра ако знае домаќинката да ја одглуми улогата. Па и уште ако е облечена во некои носии или како во римско време или не мора воопшто да е облечена. Знаат тие странкињте што треба да прават.
Овде што и да речеш очите ќе ти ги превртува и ќе ти се мурти ко душман да си и.
за удоволување не е проблем само нека знае да сука и да витка сарми. Странкињата треба ваљда да ја учиш.Внимавај! И Македонките имаат некои настрани фетиши: миење, перење, чистење... Ако не можеш да ѝ удоволиш, не ни почнувај со желбите.
Ма тоа со легенот е ептем добра предигра ако знае домаќинката да ја одглуми улогата. Па и уште ако е облечена во некои носии или како во римско време или не мора воопшто да е облечена. Знаат тие странкињте што треба да прават.
Овде што и да речеш очите ќе ти ги превртува и ќе ти се мурти ко душман да си и.
Да, да, секако. А ако клекне и ти го испуши, ќе кажеш: ДРОЉА!
Вие Македонците сте нашле, та сте зашле. Море, за стап плачете, ама ви се погодило...
Не е точно. Не верувам дека некој има срце после такво нешто да рече дроља. А и да каже некој сигурно не го мисли тоа, ами така е адетот.Да, да, секако. А ако клекне и ти го испуши, ќе кажеш: ДРОЉА!
Вие Македонците сте нашле, та сте зашле. Море, за стап плачете, ама ви се погодило...