¯
¯\_(ツ)_/¯
Гостин
дур не видам главучи(читај уфо енд стаф) за се ке се речам дека е од луге.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
DANTE напиша:Lugeto porano bile mnogu pametni pogotoa egipkanite! Vo alexandria (na aleksandar makedonski gradot) imalo biblioteka so knigi koj sto vo niv egipkanite presmetuvale sozvezdija i drugi sranja i imale i presmetano so sve im treba i so kako da stignat do drugite zemji i da se preselat! Ama za zal glupite persijci ja zapalile taa biblioteka i ostanalo samo mnogu mal del koj sluzel da si go izbrises GAZOT! Ova go gledav negde ama ne mi tekinja kade!!! Pa zatoa razmislete porano lugeto kolku bile RAzVieni (psihicki)!:uvo:
short1 напиша:Ја мислам луѓето сами си го направиле. Покажуваа како се носеле тие камења по реката до локацијата што им требала. Кога си мотивиран, све се може - а нивната мотивација била да си направат свето место за посматрање на небото и за нивните ритуали
Димитар напиша:
Сам човек... замислете што би можеле.... неколку души![]()
deXterche напиша:Pa evo na prvata slika se gleda mn ubavo od pticja perspektiva? Nemozam da ti definiram tocno na sto mi lici.